2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047505 بازدید | 684604 پست
سلام عزیزم من داغووونم امروز شدم هفده هفته 🥴 اما الان‌چندروزه امپولمو یه روز درمیون کردم روزایی که ...

منم یک در میان یا دو روز یه بار استفاده می کنم قرص معده هم دادن بهم گاهی اونم می‌خورم مجبور بشم فک می کنم از این مولتی ویتامین اینا هم هست و گرنه باید کم میشد اخه 🤕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم فداتم. اره گلی جان طبیعیه🥰😘

قربونت

جوجه کوچولو ها چطورن؟بزرگ شدن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خیلی دعام کن خودم ک ناامیدم😔😔😔

انشالله که مثبتی گلم . ببین انرژی مثبت داشته باش . من هر وقت صلوات نذر حضرت معصومه میکنم‌حاجت میگیرم . الان برای تو و نگار جون میخونم . انشالله هر کی که انتقال داده مثبت بشه جواب آزمایشش 

یه نفر دیگم‌انتقال داده اگه کاربریشو بلدی بگو .

خدای من خدای معجزه هاست . 
اولین باره گلم‌ من یه دختر ۷ ساله دارم خدارو شکر . الان برای تعیین‌جنسیت رفتم .‌چند وقته داریم مکمل ...

خب به سلامتی عزیزم‌خدا حفظش کنه 😍 میخوای بهش پیشنهاد بده اما اصولا برای بار اول اینکارارو نمیکنن

سلام روز چهارم انتقالم  بخششید داخل واژنم تیر میکشه درد میگیره  ترسیدم  طبیعیه ای ...

نگران نباش عزیزم طبیعیه ان شاالله نی نی ها دارن میچسبن به دلت😍

عزیزم فقط لطفا استرس نده به خودت استرس مانع لانه گزینیه هر چی می خواد بشه میشه فقط استرس نداشته باش ان شاالله جوابت مثبته 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم یک در میان یا دو روز یه بار استفاده می کنم قرص معده هم دادن بهم گاهی اونم می‌خورم مجبور بشم فک م ...

به تو هم آمپول داده؟ من تا هفته پیش آمپول فقط ده دوازده ساعت نهایت نگهم میداشت! ببین ممکنه ها چون من چندروز مولتی ویتامین خارجی خوردم دوستم برام اورده بود بعد با امپول هم عجیب غریب حالم بد میشد حدس زدم از اون مکملس چون اهن تووش داشت ممکنه اهن بعضی برندا بهت نسازه قطعش که کردم برگشتم حالت تهوع قبلیم😂

ررلقی خیلی دکتر خوبیه.....دیگه دست خداست گلم ....ایشتلله ایندفعه مثبت میشی....به نطرم ی هورده استراح ...

درسته عزیزم رزاقی دکتر خوب و دقیقی هستش دیگه چی بگم خواست خدا نبوده

پس نظره شما اینه که تا خرداد صبر کنم