2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047603 بازدید | 684617 پست
سلام  من يه سوال دارم چقدر بعد از منفي شدن ميشه انتقال داد؟

پریود دوم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه عزیزم راستش من فک میکردم فقط شکمیه  فک کنم برای طول سرویکس و ...واژینال میگیرن🤔🤔🤔🤔

اره فدات شم برای طول سرویکس نوشته برامن.....شما طول سرویکستون چن بود تو ان تی ......قبل از ان تی طول سرویکس گرفتین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جفت سر راهی و هماتوم و مشکلاتی مثل این بهتره واژینال انجام ندن /... شکمی انجام میدن اگه طول سرویکس ...

فدات شم عزیزم ....من قبل ان تی برا م شکمی انجام دادن که طول سرویکس ۳۲ بود .....بعد دکترم تو نسخه نوشته اول شکمی انجام بدن اگه جفت سر راهی و. .نبود واژنال لنجام بدن .....من خودم از واژنال میترسم .....به نظرت بهشون بگم فقط شکمی انجام بدن؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم معمولا شکمیه ولی اگه جفت سرراهی بشه واژینال انجام نمیشه عزیزم چون خطرناکه واژینال بیشتر واسه ط ...

فدات بشم مننون از جوابت گلم

عزیزم برو شعبه تامین اجتماعی ازشون سوال کن.من تهران نیستم.

باشه عزیز دلم ممنونم ازت

سلام روز چهارم انتقالم  بخششید داخل واژنم تیر میکشه درد میگیره  ترسیدم  طبیعیه ای ...

علامت خوبیه انشالله داری مامان میشی😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم از ۲۲آبان قبوله باید ببری کارگزاری تامین اجتماعی

باشه فدات شم ممنون از راهنماییت

آره اشکام هرلحظه سرازیر، هنوز باوربوش میکنم، اتفاقا دیروز عکاسی داشت انقد عکساش قشنگ شده ...

عزیزم قدم نو رسیده مبارک باشه

سلام روز چهارم انتقالم  بخششید داخل واژنم تیر میکشه درد میگیره  ترسیدم  طبیعیه ای ...

منم بعد انتقالم زیر دلم درد میکرد مث وقت پریودی 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
هیوا جون خوبی ؟تهوعت چطوره ؟من همچنان هست همش منتظرم  کم بشه امروز وارد هفته ۱۴ شدم

سلام عزیزم من داغووونم امروز شدم هفده هفته 🥴 اما الان‌چندروزه امپولمو یه روز درمیون کردم روزایی که نمیزنم از شدت حالت تهوع روبه موتم اما تحمل میکنم 

کی تموم میشه واقعا 

دوستان ميشه اگر تجربه اي داريد راهنماييم كنيد من متاسفانه بازم منفي شدم.اينسري تحت نظر دكتر رزاقي ب ...

خیلی متاسفم عزیزم ایشالا زودی خبر خوش و میگی بهمون به مظرم به دکترت بگووو شاید دید بدنت جوابگو هست قبل عید انتقال بدی 

بعضی وقتا فقط تکرار جواب میده 

سلام عزیزم ممنون خوبیم ابن سینا برای ۴ تا جنین فک می کنم ۵۸۰۰ میگیره وبرای هر یه جنین اضافی ۱۳۰۰ الب ...

عزیزم‌ خوبی؟ گل پسرت خوبه ؟ 

میگم‌من چند روز دیگه پریود میشم و سیکل پانکچرم شروع میشه . دکتر آزمایشها رو دید گفت احتمالا ۵ روز بعد پانکچر ، انتقال رو انجام‌ میدم . حالا به نظرت بهش بگم چند ماه فریز کنه بعد انتقال بدم یا دخالت نکنم ؟ ذهنم خیلی در گیر شده 

راستی تعیین جنسیتم 

خدای من خدای معجزه هاست .