2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ميشه اگر تجربه اي داريد راهنماييم كنيد

من متاسفانه بازم منفي شدم.اينسري تحت نظر دكتر رزاقي بودم 9تا تخمك و 8 جنين aداشتم كه دوتا بلاست انتقال داده بودم.كارايي كه دكتر كرده بود برام اينا بود.هيسترو شدم كه سپتوم داشتم و برداشته بود.آزمايش ايمني و انعقادي به طور كامل انجام داده بودم و انوكسا 6000 و سرم آي وي آي و 8 هفته پردنيزولون مصرف كرده بودم كه يك هفته بعد از انتقال هم پردنيزولون دوباره شروع كرده بودم.PRP و خراش هم داده بود. ولي خوب بازم نشد.حالا رزاقي از فروردين به مدت 2 ماه نيست.به نظرتون قبل عيد بعد از دوتا پريود مجدد برم انتقال يا صبر كنم بزارم بدنم ريكاوري بهتري پيدا كنه؟اونجوري ميشه براي خرداد.يه چيزي هم بگم نميخوام با دكتر ديگه اي انتقال بدم

آره نتیجش درسته معمولا بله سن هم دخیل هست برای انومالی هم دوباره یه ازمایش ازتون میگیرن دقیق تر بررس ...

فکر کنم 1.25 بود نوشته بود نرمال

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
اره عزیزم سعادت اباد من پرستار داشتم همسرمم بود ولی باید اتاق خصوصی بگیری تو اتاق خیلی میان و میرن و ...

خداروشکر مرسی جواب دادی عزیزم خیلی ازت ممنونم ایشالله خوشبختی گل پسرتو ببینی.بله منم ایشالله کلا تصمیم دارم اتاق خصوصی بگیرم. دکترتون ماریا راستگو بود خوب بود راضی بودی ؟ کل هزینتم میشه لطفا بهم بگی ممنونتم گلم🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی؟نینی خوبه؟ببخشیدشمامیدونید6تاجنین تعیین جنسیت کنم وانتقال بدم چقدرهزینش میشه؟

سلام عزیزم ممنون خوبیم ابن سینا برای ۴ تا جنین فک می کنم ۵۸۰۰ میگیره وبرای هر یه جنین اضافی ۱۳۰۰ البته شاید الان تغییر کرده باشه برای انتقال هم بستگی داره جنینتون بلاست باشه یا چهارروزه من جنینم چهار روزه بود ۲۳۰۰ دادم البته خرداد ماه الان فک می کنم نرخ هاشون تغییر کرده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزيزم خودت خواستي يا دكتر نظرش بود؟

ن گلم شهریور ماه منفی شدم

دکتر گفت آبان پریود شدی بیا 

ک رفتم وارد سیکل شدم 

الانم چهار روزه انتقال دادم... 

فکر کنم حداقل دو سه ماه باید بینش فاصله باشه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنونم فدات،جنسیت رو چند هفته بهتون گفتن؟؟

۱۸ هفته عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خودمم خیلی نگرانم دست خودم نیست☺به مامانم اینا میگم من اگه خواستم شما نذارین بخورم خودم کنترل ندارم ...

اره فدات شم ....یهو میره بالا خدای نکرده .....من دوستم تا هفته ۳۰خوب بود بعدش دیابت بارداری گرفت و انسولین و کلی گرفتاری سعی ون اصلا نخرین تو خونه نزارین

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی