2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047502 بازدید | 684604 پست
بسلامتی عزیزم یادمه چقدر موقع سونوهای پانکچر نگران بودی تخمکات کمن.تقریبا باهم بودیم .دعاکن منم ایند ...

قربونت برم اره خیلی اذیت شدم اتفاقا همه رو دعا کردن اسم تو و داداشی که سارا جونه یادم بود

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشاالله عزیز دلم💜 امروزم دو سه بار رحمم چنان تیر کشید انقدر ترسیدم  دفعه پیش فقط تخمدان‌هام ...

اره منم مخصوصا پهلوی چپم 

دور نافم گاهی میزنم به زیر سینه م

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ایشاالله عزیز دلم💜 امروزم دو سه بار رحمم چنان تیر کشید انقدر ترسیدم  دفعه پیش فقط تخمدان‌هام ...

عزیزی که یه دنیا نگارجون ممنون هم صحبتم شدی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چقدربرات خوشحال شدم،بااینکه نمیشناسمت🥰🥰🌹🌹🌹 قدم نورسیده مبارکتون باشه🌹 برای منم دعاکن عزیزم🙏 ...

قربونت برم برای همه ی چشم انتظارا دعا کردم

عزیزدلم الهیییی ای جانم قدمش مبارک باشه براتون خداروشکر که راضی بودی عرفان سعادت آباد بودی دیگه درست ...

اره عزیزم سعادت اباد من پرستار داشتم همسرمم بود ولی باید اتاق خصوصی بگیری تو اتاق خیلی میان و میرن ولی حرفی از ای وی اف نشد

دکترم اصرار داشت بچه رو تا هفته 38 نگه داره که کم وزن به دنیا نیاد، اینم یکی از بزرگترین اشتباهی بود ...

عزیزم خداروشکر که الان سالم هستید، ولی دکترای رشت عادتشونه، من خودم شمالی ام، میدونم چیکار میکنن تو بیمارستان های رشت

قربونت عزیزم 💜💋💋 منم خوشحالم همصحبت دارم و کسی ک آدم رو به راحتی درک میکنه... 

انشاالله از شلوغی فسقلیامون حرف بزنیم

قربونت برم برای همه ی چشم انتظارا دعا کردم

ممنون عزیزم که به فکرمون بودی 😍😍از طرف من روی فسقلیتو ببوس.😘😘😘

خدارو شکر که جواب گرفتین پس تخمدان من جواب نمیده به امپولا من سینال اف ۹۰۰ و اچ ام جی و هورمون رشد م ...

من همه قرص تقویتی هارو میخوردم

لبنیات و سردیجات و غذاهای فست فودی به کل کنار گذاشتم

شکمم دائم روغن سیاهدونه میمالیدم و میبستم

ژل رویال طبیعی هرصبح ناشتا میخوردم

قرصشو هم میخوردم

اووبوست هم روزی چهارتا میخوردم

اینا بیشتر کمکم کرد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚