2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047495 بازدید | 684604 پست
دوستان روز نه انتقالم الان رفتم دستشویی همینطوری خون ازم ریخت عین خون پریود تورو خدا بگید چکار کنم ...

نگران نباش عزیزم. ان شاالله همین خبر خوش باشه برات. و مثبت شده باشی. دسترسی ب دکتر یا مرکزت نداری؟ احتمالا شیاف بدن یا امپول اضافه کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی ؟؟؟ من سونو رفتم گفت که هماتوم داری بنظرت چیکار کنم؟؟؟ هماتومت رفع شد ؟؟؟ استراح ...

سلام تینا جون 

سایزش چنده و چند هفته ای؟

عزیزم داروهایی که دکتر گفته رو به موقع و سروقت استفاده کن و استراحتت رو خیلی بیشتر کن

من متاسفانه تا سقط پیش رفت و با بالاترین دوز پروژسترون بچه م موند

اما اکثرا با چند هفته استراحت و مصرف مایعات زیاد و دارو زود خوب میشن

من رو مقایسه نکن که ناامید شی عزیزدلم

دمنوش به اگه دیابت بارداری نداری و مصرف بادوم خاکی هم خوبه برای محکم شدن جفت و مقاومت بیشترش

برای من 160 میل فعلا رسیده به 50 میل

من حدود 5 ماه داره میشه که استراحت مطلقم

پله هم خیلی خیلی ضرر داره /... پله من رو ب خونریزی خیلی شدید انداخت

بچه ها از سارا خبری نشد؟؟ تبسم جان شمام نیستی چن وقته بیا از خودتو نی نی خبر بده  @tabasom

@tabsome    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اییی جانم،از خدا خواستم 9 ماه دیگه تو جای من و در حال شیر دادن به بچه خوشگلت باشی. مرسی قربونت برم

عزززیززززم چ دعای دلنشینی قبونت برم

نینی نازتو ببوس بهش بگو برام دعا کنه

💋💋💋💋💋💖💖💖💖💖💟💟💟💟❤️❤️❤️❤️❤️🌺🌺🌺🌺💗💗💗💗😅😘😘😘😘😘😘

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مرسی آنای عزیزم،دختر گلت و به سلامتی به دنیا بیاری عزیز دلم  اصلا آبریزش نداشتم،دکترم میگه قطع ...

نیلدا جون خداروشکر ک سلامتی و نینیتم سالمه

عزیزم قندت چند شد که نشون داد کنترل شده؟

منی که دیابت بارداری دارم ماه آخر مدام باید چک شم؟

دو مدل انسولین میزنم یکی 8 واحد یکی 6 واحد هنوز قند ناشالم 97 و قند دوساعته 133

با حداکثر رژیم  

عزیزم همسر من روز پانکچر نمونه داد، جنین شناس گفت خوب نیست و تسه شد، از هفت تا تخمک بار اول شش جنین ...

عجببببا ، دوبار پشت هم چجوری میشه تخمکشی اخه ؟ نغهمه جون باز خوب که همون لحظه جنین سناس فهمیده اسپرم خوب نیست  ولی انتقال بده همونا رو به نظرم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوستان روز نه انتقالم الان رفتم دستشویی همینطوری خون ازم ریخت عین خون پریود تورو خدا بگید چکار کنم ...

انشاالله مثبتی😍نگران نباش استراحتت رو بیشتر کن.زنگ بزن مطب پزشکت

یکی دوهفته پیش یکی از بچه ها دقیقاً روز نه انتقال گفت لکه بینی دارم.همین حرفایی که به شما گفتم به ایشون هم گفتم.روزبعد دکترشون گفته بود برن آزمایش مثبت بود😍

نگران نباش فقط استراحتت رو بیشتر کن

خداروشکر که سالمید،چرا زودتر سزارین نکردن شمارو

دکترم اصرار داشت بچه رو تا هفته 38 نگه داره که کم وزن به دنیا نیاد، اینم یکی از بزرگترین اشتباهی بود که از طرف دکترم نصیبم شد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دکترم اصرار داشت بچه رو تا هفته 38 نگه داره که کم وزن به دنیا نیاد، اینم یکی از بزرگترین اشتباهی بود ...

خدا رو شکر بخیر گذاشت بعضی پزشک ها می خوان یک رویه یکسان برا همه انجام بدن. نکنه اون دردها بخاطر کم بودن آب دور جنین بوده؟ الان دردها بهتر شده؟

خدایا شکرت
اره عزیزم طبیعیه تا وقتی که استراحت کنی و دردش بره مشکلی نیست

ممنون عزیزم که جواب دادی لااقل از استرسم کم شد خدا هر چی میخوای بهت بده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.