2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047674 بازدید | 684621 پست
ینی قبلا پیچش تخمدان داشتی؟ چی شد بعدش؟

والا رفع شد بخاطره تحریک داروهای تخمدان ،تخمدانم بزرگ شده بودهمون هایپر  بعد هم رعایت نکردم پله بالا پایین شدم و پیاده روی برا همین اینطور شده بودم دکتر آمپول آزادسازی داد و پریود شدم خوب شدم الان گهگاهی تو پریودیا اونجوری میشم اون روز سونو کرد دکتر چیزی نگفت نمی‌دونم کسی بوده اینجوری بشه.⛔⛔⛔⛔🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از ۲۲آبان قبوله باید ببری کارگزاری تامین اجتماعی

در رابطه با چی قبول تامین اجتماعی؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام مامان رقیه جان فدات بشم انشاءالله همیشه حال دلت خوب باشه ممنون که به یادم بودی عزیزم 

قربونت برم♥️♥️♥️

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
وای نگووو  چه قدر شبیه همیم  منم از اونجاها که رد میشدم قلبم درد میگرفت خونمونو عوض کردیم ...

منم دکترم  خیلی تحقیق کردم انتخاب کردم معروفه ولی من فکر میکنم چون دیگه الان سرش خیلی شلوغ شده براش پول مهمتر شده راضی نبودم عوض کردم اینبار پیش دکتر دیگه میرم اینکه آدم از کدوم دکتر انرژی بگیره هم مهمه وگرنه از همه دکترا بعضیا نتیجه میگیرن یه عده دیگه نمیگیرن، انشالله میگذره این روزا و روزای خوب هم میاد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره مثل من نباشه که پیاده روی رفتم دو روز بعدش و پیچش تخمدان گرفتم الان هم گاهی درد میکنه

پیچش تخمدان گرفتی خیلی درد داشت ؟ از کجا فهمیدی پیچش تخمدان گرفتی ؟ منم موقع آمپول زدن پیاده روی میرفتم ،با سونو‌معلوم میشه پیچش یا نه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها کسایی که شوهرون مشکل دارن ایا تسه باعث  نمونه بهتری میشه ممکنه تسه باعث تشکیل بیشتر جنین بشه ؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

اگه تسه انجام دادین چند  تخمک و جنبن شده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منکه دیگ آزمایششو ندارم فقط سونوشه اونم برا فردا نوشته برام که ۱۸ هفته ام پر میشه ولی میخام سه شنبه ...

ایشالا بسلامتی عزیزم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بچه ها کسایی که شوهرون مشکل دارن ایا تسه باعث  نمونه بهتری میشه ممکنه تسه باعث تشکیل بیشتر جنین ...

ببین من به دکترم و جنین شناس گفته بودم تسه کنن گفتن اگه دکتر همسرم اوکی بده که با اون صحبت میکردم بهم گفت چون تعدادش بالاس اصلا صلاح نیست تسه! حالا به نظرم این تسه کاملا بستگی به دکتر و تشخیصشه و اعتقادش اینکه خوبه یا نه چون بدون تسه هم ما همه جنینا بلاست آ میشدن با اون شرایط بد!

ناراحت نباش انشالله همینا برات نی نی میشن گلم

مرسی عزیزم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست