2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست
نگران نباش انشالله رشد میکنه ، منم خیلی خسته ام دیروز از جلوی درمانگاهی که قبلا آمپولارو ‌میزدم رد م ...

وای نگووو  چه قدر شبیه همیم  منم از اونجاها که رد میشدم قلبم درد میگرفت خونمونو عوض کردیم بعد چند سال ،   چند روز پیش همینو  تو دلم میگفتم خدایا نزار این مسیر جدید هم برام یاد اور خاطره های بد باشه ... شمام نگران نباش اکه میخاین برین زودتر برین پس  یه دکتر خوب پیدا کن  که بعدن نگید چرا جای خوب نرفتم با اینکه من اینجوری شد ولی از دکترم خییلی راضیم خدایی  بدن من جواب نداد وگرنه بهترین داروها رو داد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها میگم موقعی که باردار شدم وحتی الان که انتقال دادم همش تو خواب بدنمو کش وقوس میدم شماهم همینطو ...

روز چندی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زوده عزیزم من روز ۱۳ ازمایش دادم تازه بتا ۲۶۰ بود جنین ۴روزه هم بودی صبر کن و اروم باش 

عزیزم شما که انتقال دادی تو خواب بدنت وکش وقوس میدادی؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
روز۱۴

ازمایش کی ؟ 

سلام عزیزای دلم

دلم براتون یه ذره شده بود

پیاماتونو خوندم خیلی خوشحالم که شماهارو دارم به لطف دعاهاتون حال پسرم خوبه، نشد تک تک جوابگوی محبتاتون باشم 

روز جمعه یه لیست نوشتم از منتظرای تاپیک موقع عمل تک تکتون و اسم بردم با اشک صداش کردم که حاجت دلتونو بده و سال دیگه شما جای من رو اون تخت خوابیده باشید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها میگم موقعی که باردار شدم وحتی الان که انتقال دادم همش تو خواب بدنمو کش وقوس میدم شماهم همینطو ...

منم بعداز انتقالم همین‌طور بودم برام سؤال بود چرا انقدر بدنم میگیره

سلام عزیزم خوبی؟ غربالگری دوم کجا رفتی انجام دادی؟

سلام فداتشم خوبم شکر خدا...

عزیزم من کرج انجام دادم 

دنا آزمایشم و رفتم 

خدارحمی هم سونوم و انجام داد

شما کی باید بری گلی؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
منم بعداز انتقالم همین‌طور بودم برام سؤال بود چرا انقدر بدنم میگیره

صفحه های اول تایپیک خوندم فکرکنم برمیگرده به ایمنی آخه منم این چندروزا خیلی بدنم کش میدم بارداری اولم هم همینطور بودم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نگران نباش خوب میشی ،من خودم تا یک هفته تخمدانام درد میکرد احساس سنگینی داشت فقط سعی کن خم وراست نشی ...

آره مثل من نباشه که پیاده روی رفتم دو روز بعدش و پیچش تخمدان گرفتم الان هم گاهی درد میکنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم منم روغن زیتون میخورم خوبه اب هم زیاد بخور

روغن زیتون و خالی میخوردی؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نگار جون تا سه روز لکه بینی و احیانا رگه های خون طبیعیه منم داشتم و مثبت هم شدم مال اون دستگاهیه ک ...

سلام عزیزم خوبی ؟؟؟

من سونو رفتم گفت که هماتوم داری

بنظرت چیکار کنم؟؟؟

هماتومت رفع شد ؟؟؟

استراحت میکنی شما هم؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...