2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047652 بازدید | 684621 پست
واقعا خدا خیلی بهم رحم کرد من 5 شنبه صبح رفتم بیمارستان واسه تشکیل پرونده هی برو آزمایشگاه هی برو و ...

واااااای الهی بگردم 🥺🥺🥺چقدر خدا رحم کرده بهت بازم خداروشکر خدایا شکرت بخاطر بزرگی ورحمت بیکرانت 

خداروشکر که الان تو بغلته عزیزم چه لحظه های سختی رو گذروندی دورت بگردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزدلم خداروشکر که هردو خوب وسالمید الهی که قدمش پراز خیر وبرکت باشه براتون نیلدا جونم 

مرسی قربونت برم، ایشالله خودت به سلامتی زایمان کنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه قدر مهربونی اخه    

مهربونی از خودته قربونت برم، این کمترین کاری بود که میتونستم بکنم، البته اگه قابل باشم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزدلم. اره گلم همونجا انجام دادم همسرمم اومد داخل

اتفاقا من صبح از ترس اینکه نوبت نرسه بهم زنگ زدم وقت گرفتم بعدش گفتم ازت بپرسم 

چنددقه برات وقت گذاشت چیکاجون؟ قشنگ همه جاشو نشون داد؟ مثلا انگشتای دستا وپاهاشو برات شمرد یانه؟ 

سی دی هم داد بهت؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی قربونت برم، ایشالله خودت به سلامتی زایمان کنی

انشاءالله بادعای خیرت عزیزدلم فقط لحظه به لحظه از خدا بخواه ماهام که بارداریم زود این روزامون به خیر وخوشی بگذره بیاد بغلمون منکه انقدر عطششو دارم انگار مثلا روزای آخرمه نمیدونم چجوری این همه وقتو تحمل کنم

واقعا خدا خیلی بهم رحم کرد من 5 شنبه صبح رفتم بیمارستان واسه تشکیل پرونده هی برو آزمایشگاه هی برو و ...

سلام خداروشکر بخیر گذشت نیلدا جون خدا حفظش کنه گل پسرو براتون ایشالله عاقبت بخیر بشه ، نیلدا جون یعنی بدون اینکه هیچ آبریزشی داشته باشی بچه تو خشکی شده بود؟ پس مایع دور جنین کجا رفته بود؟ بعد این ان اس تی که میگی چه مواقعی میگیرن؟ آیا زمان خاصی داره یا فقط در مواقع اورژانسی میگیرن؟ ممنون میشم هرزمان که تونستی و نی نی خواب بود وقت کردی ج بدی🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
منکه دیگ آزمایششو ندارم فقط سونوشه اونم برا فردا نوشته برام که ۱۸ هفته ام پر میشه ولی میخام سه شنبه ...

از تاریخ انتقال حساب می کنی هفته چندی؟ من ۳ آذر انتقال دادم جنین ۳ روزه الان وارد ۸ هفته شدم؟

خدایا شکرت
عزیزم شما که انتقال دادی تو خواب بدنت وکش وقوس میدادی؟؟

اره الانم گاهی باعث میشد تخمدانام درد بگیره  عادت بدیه 😊😄 اما نگران این چیزا نباش مثبت شدن به هیچ کدوم از اینا ربط نداره

از تاریخ انتقال حساب می کنی هفته چندی؟ من ۳ آذر انتقال دادم جنین ۳ روزه الان وارد ۸ هفته شدم؟

تفریبا از روز انتقال بشمار هفته ها رو و بعلاوه دو هفته اش میشه سن جنین

برنجک جان آنومالی کجا رفتی عزیزم؟

ماشالا جون عزیزم زودتر به نظرم وقتتو بگیر که دیر نشه چندتا دکتر خیلی معروف هستن تووو تهران یکی و انتخاب کن و برو اینقد حساسیت به خرج نده به نظرم 

من فردا پس فردا میخوام برا خودم وقتشو بگیرم خیالم راحت شه