2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
نه جنینن ندارم باید دوباره برم پانکچر ،ذخیره ام ۰/۷۱ بود بعد از پانکچر نمی دونم 😧

دفعه اول چند تا جنین شد و تخمک

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی ک گفتی عزیزم سارا جان من دیروز شیافمو یادم رفته بزارم  امروز میشه دوتا بزارم یا همون شبی ...

قربونت اگه نوبت شیاف بعدیت رسیده نزار اگه نه شیافو شب میزاری بزار الان

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قداتشم شمیم عزیزم..تروخدا با دو نی نی هات دعام کن ویژه خدا اینبار کمکم کنه...دکتر پیله ور که میگفت ف ...

توکلت بخدا باشه عزیزم ایشالله که رشد میکنه ،،مگه داروهاشو عوض نکرد واسش؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه ها بعدانتقال گوشت گوسفندی بخاطر گرم بودنش ممنوعه؟

عزیزم مثلا دو سه تا تیکه تو خورشت اشکالی نداره ولی مثلا کباب کنی و یه عالمه بخوری آره بهتره نخوری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها بعدانتقال گوشت گوسفندی بخاطر گرم بودنش ممنوعه؟

من که خوردم مشکلی برام پیش نیومده خدارو شکر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
اینو اون خواهرایی که انتقال موفق داشتن بهت میگن ،من هنوز به اون مرحله نرسیدم 😔

عزیزم انشاالله به زودی مامان میشیم هممون،چند بار انتقال داشتی؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

@زینبی_بابا    

سلام گلم حالت چطوره؟ خوبی؟

احساس کردم یه مدته نیستی گفتم یه حالی ازت بپرسم

البته خودمم کمتر میام و این مدت چشمم به پیامت نخورده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم مثلا دو سه تا تیکه تو خورشت اشکالی نداره ولی مثلا کباب کنی و یه عالمه بخوری آره بهتره نخوری

اا جدی؟؟ ما کلا خونمون وهرجایی که میرم جز گوسفندی چیزی نیست و به مقدار زیاد هم میخورم که همش🥶🥶