2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
اره گلم استرادیول شروع کردم یک هفته اس فردا میرم سونو انشالله مشخص میشه بینم چسب و خراش قبول میکنه ...

عزیزم چقد امضات قشنگه🥺🥺،،ایشالله خدا کمک شما وهمه منتظرا بده بحق فاطمه زهرا🤲🤲امین یا رب العالمین

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ای جانم نگار عزیزم خداروهزار مرتبه شکر شک نکن انشالله ایندفعه مثبتی اوندفعه انتقالمون با هم بود ا ...

سلااام ویهان جانم 

خوبی؟! 

چ خبر؟! 

ایشاالله انتقال میدی مثبته عزیز دل😍😍😍😍

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزم انشاالله محکم به چسبن به دلت خاله های نی نی سایتیشونو خوشحال کنن

مرسی قشنگم از دعای قشنگت

ایشاالله خدا همه رو خوشحال کنه... 

سلام عزیزان دل

خوبین؟! 

خانوما من دیشب یادم رفت شیاف پروژسترونمو مصرف کنم؟! میشه یدونه الان بزارم یه دونه شب؟! 

روزی یه دونه تجویز کرد دکترم. 

عزیزم چقد امضات قشنگه🥺🥺،،ایشالله خدا کمک شما وهمه منتظرا بده بحق فاطمه زهرا🤲🤲امین یا رب العالمین

قداتشم شمیم عزیزم..تروخدا با دو نی نی هات دعام کن ویژه خدا اینبار کمکم کنه...دکتر پیله ور که میگفت فولیکول دونرت هنو رشد نکرده اگر رشد نکنه مجبوریم سیکل رو کنسل کنیم😢

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
هر سری چندتا برات انتقال دادن؟کدوم مرکز انجام دادی؟

رویان انجام دادم دفعه اول و دوم دوتا دفعه سوم سه تا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلااام ویهان جانم  خوبی؟!  چ خبر؟!  ایشاالله انتقال میدی مثبته عزیز دل😍😍😍😍

قربونت عزیزم خداروشکر...نگار ویزه دعام کن اینبار

میگم داروهات چیا بود قبل انتقال؟

من لاکتوفم.د۳.فولیک.داکسی سیکلین.ب۶ و ب ۱۲

راستی کار خاصی مثه خراش و پی ار پی و چسب برات انجام داد یا نه؟

من اگر قبول کنه میخوام بگم سه روز قبل انتقال همرو انجام بده برام

سلام به همه امروز رفتم انتقال جنین  رفتم جنین شناسی گفتم اگه میشه بسته سه تایی رو برام انتقال ...

مبارکه عزیزدلم😍😍😍الهی سفت بچسبن به دلت و بشن چراغ خونت😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جونم ایشاالله به سلامتی عزیز دلم ایشاالله ک مامان شدی عزیزم یه خانومی تو رویان بهم گفت اونم انت ...

من بعد انتقالم روزی دوتا بستنی میخوردم خیلی دلم بستنی می خواست و میخوردم بعدا شنیدم که خوب نیست و نباید خورد 

اصلا خودتو درگیر این چیزا نکن بخواد بشه میشه من از اول انتقالم تا الان یسره چیزای شیرین میخورم

راستی برای انتقال موفق باید چیکار کرد؟

اینو اون خواهرایی که انتقال موفق داشتن بهت میگن ،من هنوز به اون مرحله نرسیدم 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربونت عزیزم خداروشکر...نگار ویزه دعام کن اینبار میگم داروهات چیا بود قبل انتقال؟ من لاکتوفم.د۳.فو ...

فدات شم

ایندفعه سیکل من فقط قرص لترزول بود ده تا روزی دو تا 

فقط همین آهان روزی یدونه هم فولیک

چهار روز قبل انتقالم دوتا اچ سی جی زدم 

الانم فقط روزی یه شیاف داده، دیروزو یادم رفت بزارم

نمیدونم چیکار کنم! 

ن عزیزم خراش انجام ندادم

یادم رفته کودوم مرکز بودی؟! 

من بعد انتقالم روزی دوتا بستنی میخوردم خیلی دلم بستنی می خواست و میخوردم بعدا شنیدم که خوب نیست و نب ...

مرسی ک گفتی عزیزم

سارا جان من دیروز شیافمو یادم رفته بزارم 

امروز میشه دوتا بزارم یا همون شبی یه دونه؟! 

فدات شم ایندفعه سیکل من فقط قرص لترزول بود ده تا روزی دو تا  فقط همین آهان روزی یدونه هم فولی ...

انشالله که سیکل خوبیه و مثبت میشی

من مرکز فاطمیه استان همدان بودم