2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047670 بازدید | 684621 پست
سلام گلم، ممنون عزیزم، خداروشکر، تو خوبی گلم؟ شنبه رفتم ام آر آی مغز جنین، گفتن جوابش یکی دو هفته ط ...

عزیزم یسوال داشتم من پریودام نامنظمه دکتر آمپول آزاد سازی تخمک داده ک از روز ۳ پریود بزنم ماه پیش سیکلمو ۳۶ روزه بود الان ۳۷ سیکلمم دیروز بیبی زدم منفی بود کاش اگه باردارنیستم پری بیاد ک آمپولمو بزنم من اینماه تو روزای بعد از تخمک گذاری رابطه داشتم بنظرت احتمال بارداریم هست

سلام عزیزدلم خوبی? بمیرم برات چرا اینطوری اخه؟ ناامیدنشوازخدا اصلا. بازمیخوای شروع کنی سیکل؟ مشکل چی ...

خدا نکنه نه تو سیکلم  دیگه نمیتونم برم ای وی اف روز یازدهمم نمیدونم متاسفانه رشد نکرد چند روز دیگه باید برم دکتر ببنیم چه طور شده توکل بر خدا ، مرسی ازت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از ديروز كه انتقال دادم هزار بار عطسه كردم چه كنم؟ خيلي نگرانم😬

عطسه علامت مثبتی عزیزم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم من پیورگان میزدم گیر نیومد دکتر سینال تجویز کرد گفتم اگه گونال پیدا کردم چی  گفتم عزیزم ...

من شاید میگفتم گونال بنویسه دیگه نگم ، این پیدا نشدن دارو برای ماها شده مکافات واقعا آدم نمیدونه نگران سیکلش باشه یا نگران دارو پیدا کردن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزمم خداروشکرر واقعا 

یه دنیا ممنون یه دنیا ممنون دعام کن گلم خدا حاجت دلتو بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اسم خودم فائزه است. شِوره هم یعنی شبنم صبحگاهی

چه اسم قشنگی داری فائزه جان معنی اسم خودت هم قشنگه

اسم کاربریت هم قشنگه خدا حاجت دلتو بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من از شروع استرادیول اول سیکلم آسپرین داشتم با انتقال انوکسا داشتم. اون شب نمی دونم چطور شده بود دست ...

آره همه دوستام هم همینو میگم من با مصرف استرادیول کلا بدنم درد می‌کنه سرم که بیشتر

پردنیزولون که مصرف میکنم لب و دهنم مثل چوب خشک میشه

وای الهی امین عزیزدلم. بنظرم اون لحظه بهترین لحظه است, الهی که هممون تجربه اش کنیم که خیلی وقته منتظ ...

انشاالله انشاالله انشاالله به لحظه های قشنگترش هم میرسیم خدا هوامونو داره عزیزم

فدای توبشم چقدرماهی تو اخه, خدابه دل بزرگت نگاه کنه وبچه هاتو بده واقعا انتظار سخته... من که اعصابم ...

یه دنیا عزیزی به قول ما ترکا قاداوی آلیم همون فدات بشم فارسی انشاالله باهم این لحظه هارو که فسقلی بغلمون میریم زیارت و تجربه میکنیم 

من شاید میگفتم گونال بنویسه دیگه نگم ، این پیدا نشدن دارو برای ماها شده مکافات واقعا آدم نمیدونه نگر ...

باور کن آنوکسا تو اوج شیوع کرونا پیدا نمیشد باید واسطه داشتی تا ضامن بشه پیدا بشه برات

همین استرادیول مگه قیمتش چنده پیدا نمیشه

یا سرم ساده پیدا نمیشد از چین وارد کردن

خدا بزرگتر از مشکلات ماها هستش 

انشاالله راهتو هموار کنه

من تونت خیلی گشتم جویا شدم سینال اف برای ایران هستش اما ترکیه ساخته میشه سازنده هاش

ایرانی هستن اما ترکیه میسازن چون موادش اونجا راحتتر به دستشون میرسه 

نگران نباش خدا بزرگه بهترین نتایج و میگیری گلم

بچه ها من از ديروز كه انتقال دادم هزار بار عطسه كردم چه كنم؟ خيلي نگرانم😬

وای یه چیز بگم خیلی علامت خوبیه منم‌مثل شما بکوب عطسه ...کلی هم نگران شدم اصلا تگران نشو من ۳روز هم طول کشید عطسه هام گفتم تموم شد دوستان گفتن نترس تازه خیلی هم خوبه منم اروم شدم اصلا تگران نباش ان شاءالله مثبتی 

خدا نکنه نه تو سیکلم  دیگه نمیتونم برم ای وی اف روز یازدهمم نمیدونم متاسفانه رشد نکرد چند روز د ...

انشالله که خوش خبرمیای عزیزم. سرظهر بین نماز برات دو رکعت نماز میخونم گلم الهی بیای بگی رشدکردن 

یه دنیا عزیزی به قول ما ترکا قاداوی آلیم همون فدات بشم فارسی انشاالله باهم این لحظه هارو که فسقلی بغ ...

اععع چه جالب شمام ترکی عزیزم؟ ترک کجا؟ چون اینونفهمیدم نوشتی. همسرمنم ترک تبریزه😊جنین هام براهمینه تبریزن😁😁

اون میگه قوربنام😃😅

باور کن آنوکسا تو اوج شیوع کرونا پیدا نمیشد باید واسطه داشتی تا ضامن بشه پیدا بشه برات همین استرادی ...

ممنون گلم فقط خدا خودش باید به ما رحم کنه که غیر از اون هم کسی نمیتونه کمک کنه 

منم توی سیکلم چند بار به خاطر دارو پیدا نکردن نشستم گریه کردم دوره من سینال هم پیدا نمیشد آخه همین سینال که هیچ بدنم بهش جواب هم نداد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش