2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
سینال رو روز اول که بردم گفت نیاز نیست همین اچ ام جی روزی سه پودر با دو آب کافیه حالا امروز که برد ...

هاچ ام اجی کارما زدی یا پی دی هوموگ؟ بچه ها این دوتا کدوم بهتر ؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزدلی فداتشم الهی خداگل دخترت روصحیح وسالم بزاره بغلتون. میفهمم چی میگی اینجا ازبچه ها شنیدم چه اس ...

منم دعا کن مهربون جون به امام رضا بگو اخرین شانسشه کمکش کن که کنسل نشه ای وی افش واسطه شو پیش خدا براش  بگو مثل خودت غریبه به غریبیش و تنهاییش رحم  کن ، یکشنبه بره سونو معجزه شده باشه  ، امام رضا خودش درد  و غم و طعنه  انتظار بچه رو کشیده مگه میشه ماها رو درک نکنه   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دعا کن مهربون جون به امام رضا بگو اخرین شانسشه کمکش کن که کنسل نشه ای وی افش واسطه شو پیش خدا بر ...

دارم قرآن میخونم عزیزم برات دعا کردم،انشالله که این بار یه نی نی سالم و خوشگل میاد بغلت😘😘😘

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
اتفاقا منم مسمومیت آسپرین دارم گوشام گزگز می‌کنه آنوکسا تجویز کرده گفتم پنج روز مونده به انتقال استف ...

من از شروع استرادیول اول سیکلم آسپرین داشتم با انتقال انوکسا داشتم. اون شب نمی دونم چطور شده بود دست و پاها نوک انگشت ها همه گز گز میکرد

خدایا شکرت
دارم قرآن میخونم عزیزم برات دعا کردم،انشالله که این بار یه نی نی سالم و خوشگل میاد بغلت😘😘😘

مرسی عزیز دلم  

بچه ها من از ديروز كه انتقال دادم هزار بار عطسه كردم چه كنم؟ خيلي نگرانم😬

مبارکه انشالله .‌من تا حالا خیلیا رو دیدم که مثبت شدن عطسه کردن . حتی وسط تابستون بودن .بعد که آزمایش دادن‌مثبت بودن

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم دعا کن مهربون جون به امام رضا بگو اخرین شانسشه کمکش کن که کنسل نشه ای وی افش واسطه شو پیش خدا بر ...

سلام عزیزدلم خوبی? بمیرم برات چرا اینطوری اخه؟ ناامیدنشوازخدا اصلا. بازمیخوای شروع کنی سیکل؟ مشکل چیه؟ 

حتما حتما این هفته چهارشنبه بازمیرم نمازمیخونم به نیت شما اسمت روبگو گلم. 

الهی بزودی مادربشی فداتشم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

یعنی اون شوقی که تو صدام بود به همسرم تو گوشی گفتم که حله یه چیزه دیگه بود انشاالله هردومون با این ش ...

وای الهی امین عزیزدلم. بنظرم اون لحظه بهترین لحظه است, الهی که هممون تجربه اش کنیم که خیلی وقته منتظریم

ای جانم انشاالله که با فسقلیات نائب زیاره من و فسقلیام باشی به زودی میبوسمت مهربونم.😘😘😘😍😍😍

فدای توبشم چقدرماهی تو اخه, خدابه دل بزرگت نگاه کنه وبچه هاتو بده واقعا انتظار سخته... من که اعصابم ضعیف شده کلا

قربونت برم الهی بزودی بیای از استرسای بارداریت میگی منم میام میگم طبیعیه منم همینجوری بودم😍😍😍 قر ...

ای جانم ایشالله بسلامتی روزیکه بیای بگی میرم زایمان کنم. 

استرس ازما رهانمیشه کلا, دوسمون داره😂

چشممم حتماتلاشمومیکنم بااین وضع شدید اصلاانتقال نمیشه داد

خیلی سخت بود همش گشنه بودم سالاد میخوردم سردی میکردم  رو سالادم کنجد میزدم بهتر شه قند ۱۰۵ بود ...

اهان درسته پس بااین حساب منم بایدرعایت کنم زیادی پس فردا به دردسرنیوفتم

اره واقعاگشنگی کشیدن سخته, خداکنه فقط بخاطرنی نی ها پاییم بیارم

برنجک جون خوبی؟نی نی خوبه؟رفتی دکتر؟ تیکرتو دیدم کلی ذوق کردم زیاد نمونده گل پسرتو بغل کنی😍

سلام گلم، ممنون عزیزم، خداروشکر، تو خوبی گلم؟

شنبه رفتم ام آر آی مغز جنین، گفتن جوابش یکی دو هفته طول می کشه

توکل به خدا، نی نی رو سپردم دست خودش

انشاءالله به زودی تیکر خودتم به آخراش می رسه و گل دخترت صحیح و سالم میاد بغلت.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست