2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047725 بازدید | 684622 پست
مرسی فدات شم‌.‌ممنونم . من بعضی روزها نمیتونم تقویتی بخورم عذاب وجدان میگیرم 😊

قربونت برم‌گلی. من بعداز پانکچر با این گروه اشنا شدمو تازه متوجه شدم شماها تقویتی میخورید😐نمیدونستم اصلا

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم‌گلی. من بعداز پانکچر با این گروه اشنا شدمو تازه متوجه شدم شماها تقویتی میخورید😐نمیدونستم ...

خدا خیرت بده از استرسم‌کم‌کردی . منم با اینجا آشنا شدم و دیدم‌که شما و چند فر دیگه راضی هستین منم با دکتر اسرافیلی شروع کردم . دیگه توکل بخدا 

خدای من خدای معجزه هاست . 
اع مگر دیابت داشتی؟ پوف دکترمنم گفته پایین بیار. کاش منم چیزی باشه اندازه معده ام کوچیک کنه گشنم نشه ...

خیلی سخت بود همش گشنه بودم سالاد میخوردم سردی میکردم  رو سالادم کنجد میزدم بهتر شه قند ۱۰۵ بود دیگه خیلی رعایت کردم ۴ کیلو رو کم کردم شد ۹۰ ولی هفته بعد آزمایش دارم دوباره چک شه. هنوزم موقع خوردن خیلی رعایت می کنم. 

خدایا شکرت
پس چرا دکتر برام نوشته 😢نمیدونم این گز گز واسه چیه به تمام نقاط بدنم میزنه

منم یه شب داشتم رو مخم بود زنگ زدم بیمارستان  دکترم زنگ زدم اورژانس  کسی کمکم نکرد. همون شب خونریزی کردم از فردا آسپرین و انوکسا حذف شد گز گز هم رفت حالا کدوم داروها تداخل داشتن نمی دونم ولی یسرش اآسپرین و انوکسا بود

خدایا شکرت
دوستان من آزمایش دادم d3 رو زده بود ۳۸ . رنج از ۳۰ شروع شده بود . دکتر گفت d3 1000 هر روز بخور  ...

بنظرم دوز سنگین بخوری بهتری تا خیالت جمع بشه بالا میره. برای من خیلی خیلی کم بود ۱۰ سال پیش دو امپول و تا دو ماه هفته ایی یه ۵ هزار خوردم تا درست شد بعد اون هر چند وقت یبار میخوردم دیگه همیشه داخل رنج بود الان دکتر ۱۰۰۰ داده با اینکه رنجش خوبه

خدایا شکرت
عزیزم وزنت چقدر بود ؟ من قد ۱۵۶ و وزن ۸۰ اضافه وزن دارم سعی کنم خودمو لاغر  کنم که کار خیلی بس ...

من قدم ۱۶۵ وزنم الان ۶۰ شده. از ۶۸ آوردم پایین. من همیشه وزنم ۵۸ بود بعد ازدواج یهو اضافه کردم همین باعث شد قندم بره لب مرز

خدایا شکرت
اع مگر دیابت داشتی؟ پوف دکترمنم گفته پایین بیار. کاش منم چیزی باشه اندازه معده ام کوچیک کنه گشنم نشه ...

حتما پایین بیار شانس و بیشتر می کنه. فقط اراده میخواد

خدایا شکرت
خوب به نظرت من که ۳۸ هستم . چیکار کنم بهتره ؟

اول با دکترت مشورت کن شاید بدلیلی گفت هزار روزانه بخور. اگه اجازه داد اینکار راحتتره. بعد برا مولتی ویتامین استرس نگیر حالا یبار یادت رفت چیزی نیست مولتی ویتامینه فقط

خدایا شکرت