2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من آزمایش دادم d3 رو زده بود ۳۸ . رنج از ۳۰ شروع شده بود . دکتر گفت d3 1000 هر روز بخور 

الان تعداد قرصهام زیاده نمیرسم . بخوام‌آمپول d3 بزنم ۱۰ روز یکی ،  تا ۲ ماه آینده بالا میره ؟ به چند میرسه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
خوب دارو خوب نداره ديگه اچ ام جي را معمولا با گونال يا سينال ميدن و من جاي شما بودم گونال مي گر ...

من به دکتر گفتم گفت نیاز نیست

امروز که پنج پریودیشه و چهارتا اچ ام جی زده .....براش اضافه کرد که ۱۲ درجه هم سینال بزنه

به نظرت خوبه؟

کار سازه از امروز؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
چیکا جون شما قبل پانکچر بادکش انجام دادی ؟ هر وقت دستت خالی بود ، گل بچه ها خواب بودن یکم برام‌توضیح ...

نه عزیزدلم من راستشو‌ بخوای هیچ کاری نکردم گلی فقط فولیک خوردم🤕🤕شوهرم واریکوسل عمل کرده بود یک سال و نیم قبل از پانکچر، از همون موقع دکترش بهش پنتوکسی فیلین و ویتامین ای و الکارنتین داد میخورد بعد موقع پانکچر دکترم براش قرص ایکس اید تجویز کرد حدود ۲۰ روز خورد.

خداياشكرت....❤️ 
نه عزیزدلم من راستشو‌ بخوای هیچ کاری نکردم گلی فقط فولیک خوردم🤕🤕شوهرم واریکوسل عمل کرده بود یک سال ...

مرسی فدات شم‌.‌ممنونم . من بعضی روزها نمیتونم تقویتی بخورم عذاب وجدان میگیرم 😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
من به دکتر گفتم گفت نیاز نیست امروز که پنج پریودیشه و چهارتا اچ ام جی زده .....براش اضافه کرد که ۱۲ ...

دكتر چي را گفت لازم نيست ؟ 

ذخيره ي دونرتون چند هست ؟ 

با گونال ميدونم ظرف ٥-٧ روز فوليكول ها بالغ ميشن ، سينال نسخه ي بي كيفيت گونال اف هستش و من اگه بودم ميخاستم هزينه ي دونر بدم سينال نمي گرفتم كه تعداد تخمك زيادي به دست بيارم 

من انتی تی پی او بالا بود . دوبرابر رنج آزمایشگاه بود .برای اون داد . الان چه چیزایی رو استفاده میکن ...

فرتی بیوتیک و کیوتن ۱۰۰ خریدم ولی هنوز نخوردم

فولیک اسید هر شب میخورم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم پیش کدوم دکتر فریز کردی؟فریز درد داشت؟

من شیراز فریز کردم، دکتر جامعی، نه زیاد درد نداشت، یه مقدار زیر دلم درد گرفت، شیاف گذاشتم خوب شدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دكتر چي را گفت لازم نيست ؟  ذخيره ي دونرتون چند هست ؟  با گونال ميدونم ظرف ٥-٧ روز فوليك ...

سینال رو روز اول که بردم گفت نیاز نیست

همین اچ ام جی روزی سه پودر با دو آب کافیه

حالا امروز که بردم دید رشد نکرده تعجب کرد و ۱۲ درجه هم سینال اضافه کرد براش

دونر ۲۶ سالشه و ذخیره ۳ و خورده ای

گونال متاسفانه اینجا اصلا گیر نمیاد

چی کار کنم سیلویا جان؟ممکنه تخمک ها زیاد بشن و رشد کنن؟

تروخدا بگید

دكتر چي را گفت لازم نيست ؟  ذخيره ي دونرتون چند هست ؟  با گونال ميدونم ظرف ٥-٧ روز فوليك ...

به ماما گفتم که گونال بخرم ولی هزینه اش بالاست گفت فعلا تقویتی ها شروع  کن گونال پیش کش  

هزینه اش ندارم اگر منم گونال میخریدم 

آچ ام جی ها رو با بیمه میخوام بگیرم دیگه توکل به خدا 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سینال رو روز اول که بردم گفت نیاز نیست همین اچ ام جی روزی سه پودر با دو آب کافیه حالا امروز که برد ...

ببين تعداد تخمك ها زياد هم كه باشه مهم اين كه رشد كنه و بالغ بشه 

گونال در داروخانه هاي خاص و هلال احمر گير مياد ، حتي من باشم شدم ميام تهران و تهيه ميكنم 

ببين تعداد تخمك ها زياد هم كه باشه مهم اين كه رشد كنه و بالغ بشه  گونال در داروخانه هاي خاص و ...

امکان رشدشون از امروز که پنج سیکلله ممکنه؟ممکنه تا ۱۴ سیکل بالغ بشن و خوب بشه سایزشون؟