2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047720 بازدید | 684621 پست
ممنون سار جون شما هم مراقب نی نی کوچولومون باش

مرسی عزیزم نی نی که خیلی بهم استرس میده یروز اصلا تکون نمیخوره کلی استرس میگیرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها علائم عفونت واژن چیه در بارداری؟؟؟؟؟ از کجا فهمیدین عفونت دارین ؟؟؟؟ من همش توهم دارم برا عفو ...

ترشحات زرد یا ترشحات پنیری عفونته عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش خداروشکر سلامته 

منم ۳ روز دیگه میرم توی هفته بیستم ولی اصلا تکون نمیخوره ...

نی نی کوچولوت تنبله مثه فندوق من 🤩🤩🤩🤩

ایشالا کی میری سونوی وزن؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دخترا یه سوال من استرادیول و دو روزه عصرا مصرف میکنم بین ساعت ۶تا هشت سه تاشو مصرف میکنم همیشه باید ...

عزیزم دکتر من وقتی ۳ تا میخوردم گفته بود صبح و ظهر و شب بخورم اما سر ساعت مشخص نگفت بخورم منم دقیق سر ساعت نمیخوردم مثلا صبحا یه وقتا ۱۰ پامیشدم تا صبحانه میخوردم میشد ۱۱ یه وقتا ۱۲ سه وقتا ۱۰ دکترمم گفته بود ساعتش مهم نیست فقط آب خیلی بخور .

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دوستانی که پانکچر شدن ترخدا کمکم کنید❌❌❌❌❌❌❌❌دونر من ۴ روزه داره اچ ام جی سه پودر و دوآب مصرف م ...

نمی دونم والا فک کنم باید رشد میکرد من از اول سیکل رشد میکرد فولیکولام 

اره عزیزم طبیعی زده ۷ اردیبهشت نی نی من خیلی تنبله وقتایی که منتظرم تکون نمیخوره الان دیروز اینقدر ا ...

منم زده 12 اردیبهشت عزیزم

توکل به خدا

من ب خاطر خونریزیم تا حالا واژینال ندادم /..

ایشالا خدا کمکمون کنه

ساراجون برای منم همینطوره امروز دوبار تکونش رو حس کردم خیلی ناراحتم که چرا کم تکون خورده

و خدایی که در این نزدیکیست
بچه ها علائم عفونت واژن چیه در بارداری؟؟؟؟؟ از کجا فهمیدین عفونت دارین ؟؟؟؟ من همش توهم دارم برا عفو ...

خارش و سوزش علایم‌عفونته 

من توی بارداری قبلیم ترشح داشتم دکتر گفت عفونت نیست . تو بارداری طبیعیه . حالا نمیدونم بود یا نبود  

آب زیاد بخور . لباس زیر اصلا نپوش تو خونه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عیبی نداره از فردا اونجوری ادامه بدم ؟؟؟

نه عزیزم عیبی نداره پخش کنی بهتره . من طبق نظر دکترم نه صبح سه بعداظهر و نه شب میخوردم شما هم مثلا اینجوری شش ساعتی پخشش کنی خیلی بهتره

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
منم به شدت دنبالش گشتم نیست 😀. انشالله که سرگرم‌انتقال و لانه گزینیه و با خبر مثبت شدنش میاد 

انشالله مثل پانکچرش که بعد چن وقت خوش خبر اومد😍😍😍دست پر میاد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزدلم خوبی؟ من برات نمازحاجت وزیارت خوندم برای امام رضا جان, کلی دعات کردم به اسمت نمازخوندم ...

سلام مهربان جان زیارتت قبول گلم

خیلی درحقم لطف کردی انشالله خدا دلتوشاد کنه به حق پنج تن

چشم‌گلم ازمایش دادم‌حتما تگت میکنم عزیزم😘😘

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم