2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047741 بازدید | 684623 پست
شما چند بار انتقال دادی؟!  کودوم مرکز میری؟!

من دوبار یکی منفی یکی مشکوک و بعد منفی 

کلینیک مادر تبریز

ایندفعه پانکچر دوم بیمارستان شمس یکساله اما بدنم جور نمیشه که برم انتقال

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای نگو اینجوری توروخدا  خیلی ناراحت شدم عزیزم حالا توکلت بخدا باشه برو پیش دکترت ببین چی میگ ...

چی داره که بگه نمی‌دونم خدا منو لایق نمیدونه

خدایا شکرت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوبار یکی منفی یکی مشکوک و بعد منفی  کلینیک مادر تبریز ایندفعه پانکچر دوم بیمارستان شمس یک ...

توکلت به خدا باشه عزیزم

منم یکبار ای یو ای منفی یک بار هم میکرو منفی

پانکچر ک شدم دکتر گفت پولیپ رحم داری انتقالم به تعویق افتاد عمل شدم بعد سه چهار ماه انتقال دادن ک منفی شد 

الان هم بعد چهار ماه انتقال مجدد 

ناراحت نباش عزیزم ایشاالله جور میشه شما هم انتقال میدی🤲🤲🤲🤲🤲

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خیلی زود زدی خوب چه خبره روز ۸ نه علائم ندارم چندبار تخمدونم تیرکشیده فقط اونم بهش اعتمادی نیست چو ...

انشالله مثبتی گلم اخه جنینا بلاست بودن

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
زود زدی دختر صبر کن توروخدا بی بی نزنین استرس میده بهتون صبر کن روز ۱۳ برو ازمایش توکل به خدا 

اخه جنینام بلاست بودم دیدم کسایی که روز ششم مثبت بودن

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
توکل بر خدا مرسی گلم دعام کنید خدا صدای هر کس و یه جور میشنوه  خدا شاهد امید گرفتم از حرفای شما ...

ان شالله میشه. خوتو نگران نکن خواب و گفتی چشمام پر از اشک شو. ان شالله بچه سالم و صالح نصیبت میشه

خدایا شکرت
سلام من پریودیام اینجوریه که با لکه بینی شروع میشه و تا پریودی بعدی ادامه داره تا قرص نخورم قطع نمیش ...

اول ال دی میدن‌مرتب بشی بعد ان شاءالله میری تو سیکل تحریک تخمدان بستگی به مرکز و ...داره هزینه ولی شما ۲۰ تومن در نظر بگیر 

خوب تیکرتو براساس زایمان طبیعی گذاشتی پس، من دکترم گفته احتمال زیاد زایمانم یکم دوم فروردین هست سزار ...

اره براساس ان تی گذاشتم،پناه بر خدا ببینیم چی برام در نظر گرفته،ماه های اخر استرس دارم، همش میگم نکنه کیسه ابم نشت کنه متوجه نشم، خیلی فکرمو مشغول کرده

جنین داری بازم ؟ناراحت شدم برات خدا بهت ارامش بده 

نه ديگه. كلا  بي خيال اي وي اف شدم. جنين اخر و فرصت اخر بود كه خدا نخواست🙏🏽😭

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
کنسل میکنن فک کنم سیکل انتقالو

گلم کنسل شه که خیلی بهتره تا خدای نکرده منفی شه.بالخره دکتر برات داروتجویز میکنه تا شرایطت اوکی شه

بعد بری تو سیکل

ببین من دوست داشتم ۳ سال طول کشیده تا اوضاعش اوکی شه و انتقال بده ولی حداروشکر با همون انتقال دوقلو باردار شد

صبور باش گلم من خودمم یکسال و سه ماه بود جور نمیشد انتقال بدم ولی عجله نکردم انتقالای قبلیم فقط دلم میخلست برم انتقال شرایط برام مهم نبود ولی الان میبینم چقدر جنین هام از بین رفت با این عجله داشتنم

بالخره روز انتقالت میرسع و انشالله مامان میشی به امیدخدا

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
دیگه نمیخای انجام بدی جنین نداری؟ من اینسری همه جنین هام رو میخام تعیین جنسیت کنم حداقل دوسه تا انتق ...

انشاالله بري و نتيجه بگيري. من ديگه جنين ندارم. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
خانما سلام کسی میدونه قند بعد شام چقدر باشه برای باردارا نرماله؟ من الان بعد شام قندمو با این دستگاه ...

عزیزم گرفتن قند روال داره

یا یک ساعت بعد وعده غذایی یا دو ساعت یا ناشتا

که طبق اون میفهمن انسولین کلی بدن خوبه یا بده یا مشکل انسولین بعد از مصرف غذا داری یا نداری که اون باز درمانش جداست