2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047684 بازدید | 684621 پست
توکل بر خدا مرسی گلم دعام کنید خدا صدای هر کس و یه جور میشنوه  خدا شاهد امید گرفتم از حرفای شما ...

مهم کیفیته من ۸تا فولیکول شد ۵ تخمک که فقط ۳تاش سالم بود بازم ۲تا جنین رشد نکرد تهش یه جنین ....ولی خدا خواست و همون یه دونه موند برام مهم ترین اصل آرامشه  پس غصه هیچی نخور بسپار به درگاه خودش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل بر خدا مرسی گلم دعام کنید خدا صدای هر کس و یه جور میشنوه  خدا شاهد امید گرفتم از حرفای شما ...

چشمام پر اشک شد انشالله خیره  عزیزم  ، نگران نباش استرس نکش همه چیز رو خراب میکنه ،من توی پانکچرم اینقدر استرس کشیدم بعضی وقتا به خاطر اشتباه زدن آمپول گاهی به خاطر حرف دکترا که نتیجه اش هم خوب نشد فقط به خودت برس بقیه شو بسپار به خدا ، اینم بگم که برای من فولیکولام اندازه اشون خیلی خوب بود کم بود ولی اندازه اشون‌خوب بود اما هیچ کدوم جنین نشد اصلا به این چیزا نیست فقط خواست خدا 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره منفی بود. 

دیگه نمیخای انجام بدی جنین نداری؟ من اینسری همه جنین هام رو میخام تعیین جنسیت کنم حداقل دوسه تا انتقال بدم بلکه یکیش بگیره . چون اینسری یکی بود زیاد هم رعایت نکردم . احتمالا دوسه ماه دیگه دوباره برم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام من پریودیام اینجوریه که با لکه بینی شروع میشه و تا پریودی بعدی ادامه داره تا قرص نخورم قطع نمیشه سونو دادم گفت کیست داری ازمایش هورمون دادم اوکی بودم 

شوهرمم ازو اسپرمه برای انتقال جنین چقدر هزینه لازمه هزینه داروش چقدر میشه ؟

شرلیط من باید چطور باشه؟

دخترا متاسفانه آنتی جوابش اومد ۲۰/۷۴

شده.😭😭😭

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

کنسل میکنن فک کنم سیکل انتقالو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم چی شده؟! 

تیروئیدم ۳

آنتی پی او۲۰/۷۴

خیلی خوشحال بودم که ایندفعه همه چی جوره اما الان میبینم نمیشه زور که نیست انتقالم جور نمیشه

خیلی دلم گرفت خدایا شکرت 

خیلی خوشحال بودم که ایندفعه همه چی جوره اما الان میبینم نمیشه زور که نیست انتقالم جور نمیشه خیلی دل ...

وای نگو اینجوری توروخدا 

خیلی ناراحت شدم عزیزم

حالا توکلت بخدا باشه برو پیش دکترت ببین چی میگ! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...