2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
خیالت راحت عزیرم یکی با من انتقال داشت تیروییدش ۱۰بود اسفند یه دوقلو پسر به دنیا میاره البته بعدش دا ...

یه دنیا ممنون از دلگرمیت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۴ تا تخمکت چند تا جنین شد؟

اتفاقا بدونی که بهتره 

منم بعده پانکچرا رفتم گفت فیبروکیستیک شدی و مدام باید چک کنم اما بهم گفت بازم میتونی پانکچر کنی اما زیر نظر باید باشی 

۴ تاش چنین گرید آ شد عزیزم برا همین میگم کیفیت مهمتره تا کمیت

این سونو سال ۹۵  تاریخ ۴ / ۳ / ۹۵ روز ده پریودیم بود   من میبینم  اون سالام  کوچ ...

عزیزم کوچیک نیست که، مال منم روز نه پریودی رفتم ده بود، نگران نباش، بالغ میشن ان شالله، بعد هم تو ای وی اف بالای پونزده رو معمولا بالغ میدونن، 

انجام بادکش با این بادکش های تلمبه ای چجوریه؟ چون بادکش باید گرم باشه.حوله داغ میشه؟

ن بادکش گرم با لیوان انجام میدن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم چن هفته میریم انومالی؟ اونم ازمایش خون داره ؟شما جنسیت چن هفته فهمیدین ؟فک کردم انومالی رفتی ب ...

۱۸ هفته تا ۲۰ هفته وقت غربالگری دومه(آنومالی) عزیزم 

آزمایش خونم داره ولی خب بعضیا دکتر میگه نمیخواد انجام بدی بعضیام دکترشون آزمایشو میخواد 

من چون سلفری دادم دیگه آزمایششو نمیخواد انجام بدم جنسیتم تو سلفری مشخص میشه ولی وقتِ سونو آنومالیم هفته بعدِ

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره مرد عزیزم غربالگری اول رفتم نوشین محمدی اونم خیلی خوبه و همه ام ازش تعریف میکنند

مرسی عزیزم همسرمونم میذاره بیاد داخل؟ 

یاسمین جون من هفته بعد سه شنبه میخام برم که میشم ۱۸ هفته و۱ روز خوبه زمانش؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من بیبی نمیزنم یه راست میرم ازمایش سابقه ۳ تا انتقال منفی دارم از بیبی خاطره های بدی دارم😥

من دیروز زدم متاسفانه منفی بود

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
مرسی عزیزم همسرمونم میذاره بیاد داخل؟  یاسمین جون من هفته بعد سه شنبه میخام برم که میشم ۱۸ هفت ...

نه متاسفانه خیلی سخت گیره اصلا نمیذاره بیاد داخل مطب

اره بهترین زمانش همینه

اگه هفته دیگس پس نوشین محمدی بهت وقت نمیده سریعتر دکترتو انتخاب کن دست دست نکن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم شما هنوز تهوع داری؟ منکه از وقتی فهمیدم باردارم تهوع ول کنم نیست الانم ک هفته هشتم هستم ...

من و شما با همیم. من ۸ هفته ۳ روز هستم

من یکم یاد گرفتم تهوع را مدیریت کنم. معده خالی و معده پر تهوع من را زیاد میکنه.

مثلا ۶ وعده غذایی داشته باش اما کم بخور

صبح ها خوابالوو خوابالو یه لقمه نان و پنیر گردو میخورم تا بتونم قرص ها را بخورم .

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ