2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
دکتر به من اینو فولیک داده روزی ۲ تا  منم تقریبا اوایل اسفند پانکچر میشم

ان شاالله با تخمک های عالی و جنین های عالی می چسپند به دلت 

برات دعا میکنم عزیزم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاسمین جونم این تکرر ادرارو تو بارداری همه دارن یانه؟ من اصلا ندارم نمیدونم چرا؟☹☹

نه همه علائم که مثل هم نیست

صبر کن هفتت بره بالا میفهمی تکرر ادرار یعنی چی😂

من از دستشویی میام هنوز سرمو رو بالشت نذاشتم احساس ادرار شدید میکنم و بعد ده دقیقه مقاومت باید دوباره برم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دیگه چاره ای نیست باید بخوریم منم از دستشویی رفتن خسته شدم مخصوصا که دستشویمونم تو بالکن هستش وقتی م ...

نه ۱۸ ام نوبت دارم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دیگه چاره ای نیست باید بخوریم منم از دستشویی رفتن خسته شدم مخصوصا که دستشویمونم تو بالکن هستش وقتی م ...

وای چقدر سخته 

قولنج نکنی خدایی نکرده

ادم اصلا جای سرد بشینه همش جیشش میگیره که😂

عزیزم جنسیت ربطی به جفت نداره مال من خلفیه ولی نی نیم دختره 🥰😍🤩. تو جفت قدامی حرکات دیرتر حس میش ...

منم شبا که دراز میکشم انگار نبضه چیه میزنه همش فک میکنم توهم زدم! امکانش هست ضربه باشه یا مال رحمه؟  

عه اینو نمیدونستم، مرسی که گفتی دوستم😘

خواهش ميكنم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

خانم های عزیزخواهش میکنم اگه کسی می‌دونه جواب بده!!!

کسی مریض دکتر عارفی هست اینجا؟

دکترعارفی رفته خارج از کشور؟ کی برمیگرده؟ یا برگشته؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام من برای ۲۲ دی نوبت گرفتم فکر میکنم که برگشته

خداکنه برگشته باشه! من ۱۳  آذر زنگ زدم گفتن دکتر نیست،تو اولین روز پریودی ماه بعد زنگ بزن.

حالا موندم اومده خود دکترعارفی یا پزشک جایگزین کارهاش ر انجام میده!!!!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام من برای ۲۲ دی نوبت گرفتم فکر میکنم که برگشته

کی نوبت گرفتین که برای۲۲دی وقت دادن؟

دیروز تماس گرفتم نوبت گرفتم برای انتقال میخواستم 

بخشید میتونم بپرسم روز چندم پری هستین؟

آخه منم برای انتقال می‌خوام نوبت بگیرم نمی‌دونم الان که روز۲۵ پری هستم بهم زود نوبت میده!

دیروز تماس گرفتم نوبت گرفتم برای انتقال میخواستم 

جنین هاتون عرفان هستن یا بهمن؟ از قیمت انتقال خبر دارین؟ از قیمت تعیین جنسیت چی؟

بچه ها من دوروزه شکمم میخاره !!!! خیلی بده الان ۱۵ هفته و ۳ روزمه کسی اینجوری هست ؟؟؟.خیلی استرس گرفتم که خطرناک باشه . کسی تجربه ایی داره ؟؟؟؟ خیلی رووووو اعصابه 😫😫😫😫😫

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍