2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تزریق لنفو که انجام داده بودین آزمایش دادین ببینین جواب لنفو چیشد

آهان اره. خداروشکر بالای 30 رفته بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میگم عزیزم شما انگار با من ی هفته فرق میکنه سن بارداریت، چرا الان داری میری برا آزمایش قند، من ی ماه ...

والا نمیدونم دکتر گفت همون نزدیکه اومدن مجددت به مطب برو شما چند هفته ای ؟ من قراره با سونو ۲۸ هفته که میخوام برم آزمایشمم ببرم برای دکترم چیزای دیگه هم باز برام نوشته مثل تیروئید و ویتامین دی و غیره

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
میگم عزیزم شما انگار با من ی هفته فرق میکنه سن بارداریت، چرا الان داری میری برا آزمایش قند، من ی ماه ...

البته من قند ناشتا و غیرناشتا تا الان بارداریم دو دفعه دادم اینبار برام تحمل گلوکز رو نوشته 

دیگه چاره ای نیست باید بخوریم منم از دستشویی رفتن خسته شدم مخصوصا که دستشویمونم تو بالکن هستش وقتی م ...

گلم یه سوال بعد سونوی 28 هفتگی سونوی ۳۲ هفتگی هم داریم؟ اون برای چی هست؟ 

چرا عزیزم پسریه 😜 تیکر داشتم اتفاقا به خاطر ملکه زیبایی جون گذاشتم بعد از یه مدت عذاب وجدان طور شدم ...

عزیزم بخدا ما منتظرا هر چی خانم باردار و تیکر میبینیم خوشحال و امیدوارتر میشیم و به تلاشمون ادامه میدیم یعنی کلا انگیزه میگیریم شما با خیال راحت بزار ما کیف و ذوق کنیم 😍😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بسلامتی ایشالله،،عزیزم همین روزاست که دیگه تهوعت کم بشه من تا بعداز انومالی تهوع وبی حالی داشتم الان ...

خداروشکر عزیزم 

ازه واقعا بازم شکر میکنم اما همه اجدادم اومدن جلو چشم😂😂😂

عزیزم بخدا ما منتظرا هر چی خانم باردار و تیکر میبینیم خوشحال و امیدوارتر میشیم و به تلاشمون ادامه می ...

قربونت بشم عزیزم 😍😍 میدونم ذوق میکنیم همممون چون واقعا این راه و همه رفتیم و خیلی سختی تووش کشیدیم ❤️ چشم میزارم 

ایشالا خودت به زودی زود خبر خوشتو بهمون بدی

قربونت بشم عزیزم 😍😍 میدونم ذوق میکنیم همممون چون واقعا این راه و همه رفتیم و خیلی سختی تووش کشیدیم ...

قربونت بشم مرسی انشاءالله 🥰🥰🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
گلم یه سوال بعد سونوی 28 هفتگی سونوی ۳۲ هفتگی هم داریم؟ اون برای چی هست؟ 

عزیزم نمیدونم واسه چی هستش فقط اینکه رفتم بهداشت گفت اون ۲۸ هفته رونباید میرفتی زود بوده باید ۳۱ یا ۳۲ هفته بری واسه اب دور جنین و وزنش،،دیگه نمیدونم منتظرم نوبت دکترم بشه برم ببینم اون چی میگه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خداروشکر عزیزم  ازه واقعا بازم شکر میکنم اما همه اجدادم اومدن جلو چشم😂😂😂

فدای یا تار موشون😍😍😍🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏