2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست

بچه ها دیگه درمانگاه نرفتم برا تزریق  رفتم  یه ماما نزدیک خونمون  امپول هاچ سی جی تزریق کرد  جوری امپول زد انگار فلج شدم  کلی خون اومد الانم باد کرده نمیتونم بشینم  اخه امپول زدن کار داره مگه  اینا چجوری دکترن    

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۲تاازامپول سینال افوزدم ۴تاشم ازاون یکی زدم دیگه نمیدونم کارم درست بودیا نه.یااصلاواقعا۳۲تاداشت یاالکی درجش تا۳۲چرخید.خدابدادم برسه هرکی میدونه راهنماییم کنه

ای بابا عجب بد زده😰همسرت بزار یاد بگیره اون بزنه

اره خودشم میگه  من میزنم  یعنی این جذب نشد ؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
۳۲تاازامپول سینال افوزدم ۴تاشم ازاون یکی زدم دیگه نمیدونم کارم درست بودیا نه.یااصلاواقعا۳۲تاداشت یاا ...

۳۶ واحد باید میزدی یعنی 

الهی عزیزم ایشالله که بموقع بدنیا میاد صحیح و سالم . چشم رعایت میکنم مرسی عزیزم دوساعت بعد صبحانمم گ ...

میگم عزیزم شما انگار با من ی هفته فرق میکنه سن بارداریت، چرا الان داری میری برا آزمایش قند، من ی ماه پیش رفتم

رفتم توو شونزده 🤕نه کم میشه نه قطع الان چهارماهه هروز امپول دمیترون میزنم هفته ای سرم خسته شدم واقع ...

بسلامتی ایشالله،،عزیزم همین روزاست که دیگه تهوعت کم بشه من تا بعداز انومالی تهوع وبی حالی داشتم الان دیگه ندارم تا چندروز پیش باز یه دوسه روزی اومد سراغم😂دیگه هرکی نی نی میخاد باید ایناروهم بکشه خخخ،،توکلت بخدا عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها من منفی شدم😔

۴بود 

گفتن دوروهارو  ادامه بده تا دوروز دیگه ولی دیگه ادامه نمیدم 😔

دوتا جنین دیگه دارم ولی همسرم گفت دیگه نمیخواد دنبالش بری میگه یکی بچه داریم دیگه واسه چی بری خودت رو داغون کنی

انشاالله بقیه دوستان نتیجه بگیرن

بچه ها من منفی شدم😔 ۴بود  گفتن دوروهارو  ادامه بده تا دوروز دیگه ولی دیگه ادامه نم ...

عزیزم متاسفم حیف زحمتات ..عیبی نداره ان شاءالله  خدا با یه نی نی طبیعی شادت کنه 

بچه ها من منفی شدم😔 ۴بود  گفتن دوروهارو  ادامه بده تا دوروز دیگه ولی دیگه ادامه نم ...

دوتا جنین بزار نشد دیگه نرو وقتی بچه داری  خودتو تو درد سر ننداز 

نه عزیزم منفی بود انشاالله خیر

انشاالله طبیعی میشی  دیگه به جنیناتم نیاز پیدا نکنی 

منم شکمم کوچیکه اب میتونم بخورم ولی واقعا خسته میشم از دستشویی رفتن خصوصا که بخوام از جام بلند بشم ...

دیگه چاره ای نیست باید بخوریم منم از دستشویی رفتن خسته شدم مخصوصا که دستشویمونم تو بالکن هستش وقتی میشنم رو توالت فرنگی کل بدنم رو لرز ورمیداره اینقد که یخه،،راستی شما سونو ۳۲ هفتگی رو رفتی یا نه ؟به شوهرت بگو وقتی بخام برم واسه زایمان شکمم بزرگ میشه 😅😅من بهش اینو میگم 🤭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏