2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
الهی بگردم عزیزم  منم لاغر شدم عوض اینکه چاق بشم  فقط یه شکم کوچولو دارم با سینه های بزر ...

دقیقا منم😂😂😂فقط سینه هام بزرگ شده با شکمم سفت و‌برامده

از صبه مثل این خلا دارم میچرخم همه هم نوشتن دیگه حداقل توو این ماها یه کیلو دوکیلو باید اضافه میشده! همش میکم نکنه بچه رشد نکرده😰😭از صبه دارم‌دیوانه میشم

ازمایش چی عزیزم؟

تزریق لنفو که انجام داده بودین آزمایش دادین ببینین جواب لنفو چیشد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم طول سرویکس ۳۲ برا هفته ۱۲ کمه ؟نت نگاه کردم انگار کمه دکتر چیزی نگفت همش دسشوییی ام از اونه ؟

عزیزم من ان تی دادم 28 بود، سرکلاژ نشدم استراحت کردم ی چند هفته اومد بالا، اگه دفعه دیگه سونو کردی پایین تر رفت خدایی نکرده سرکلاژ میکنن

دقیقا منم😂😂😂فقط سینه هام بزرگ شده با شکمم سفت و‌برامده از صبه مثل این خلا دارم میچرخم همه هم نوش ...

نگو جونم خواهر منم لاغر بود ماشالا الان پسرش یکسال و خورده ای هسش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
میلاد پارسال رفتم خیلی خلوت بود.فکرکنم الان ده یازده تومن باشه.zeta یه روش جدا کردن اسپرم سالم هست.چ ...

هنوز پریود نشدم.پریود شدم میرم.

شما دارو چی استفاده میکنی قیمتشون چنده؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
عزیزم استراحتت در چه حده؟؟

من فقط واسه دستشویی یا کار واجب داشته باشم بلند میشم بیرون رفتنم هم در حد دکتر رفتنه بیرون نمیرم کار خونه هم نمیکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه اصلا

من سه روز قبل انتقال برام تزریق کردن یعنی مردم از دردلگن و شکم و لک بینی

خداروشکر که شما اذیت نشدید

کدوم مرکز میرید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
من سه روز قبل انتقال برام تزریق کردن یعنی مردم از دردلگن و شکم و لک بینی خداروشکر که شما اذیت نشدید ...

وای منم ترسیدم 

من سه روز قبل انتقال برام تزریق کردن یعنی مردم از دردلگن و شکم و لک بینی خداروشکر که شما اذیت نشدید ...

واس منم گفتن سه روز قبل انتقال ترسیدم دردش شدیده؟

وای من تو خراش مردم و زنده شدم

خدا حفظش کنه ❤️ فکر و خیال ادم‌و دیوانه میکنه

ن هیوا جون فقط کیییفشو ببر همین خدا فسقلی تو رو هم حفظ کنه