2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045283 بازدید | 684447 پست
سلام دوستای مهربونم  من دیشب به خاطر دردای شدیدم بستری شدم بیمارستان متاسفانه مسکن تزریقی هم ...

قربونت برم 

خیلی اذیت شدی

الهی به سلامتی بیاد فسقلی خان

قربونت برم که تو همه حال به یاد همه هستی🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستای مهربونم  من دیشب به خاطر دردای شدیدم بستری شدم بیمارستان متاسفانه مسکن تزریقی هم ...

عزیزدلم انشالله به سلامتی پسرتو بغل میگیری.ما منتظر خبر از حال خودتو فرشتت هستیم🥰😍😍

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@barana1366     @nedajooon12345     @سپیده74     @berenjak & ...

من زدم ۲۸ هفته

بخاطر دوقلویی

ولی عارفی اکثرا به تک قلهام میده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم من به خاطر دیابت بارداری دکترم نداد.گفت بدم باید۳روز تو بیمارستان تحت نظر باشی.بیشتر برای کسای ...

منم جفتم پایینه پس چرا دکتر گفت یعنی جفت پایین نباید آمپول ریه بزنه؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
منم جفتم پایینه پس چرا دکتر گفت یعنی جفت پایین نباید آمپول ریه بزنه؟ واقعا آدم نمیدونه به کدوم دکتر ...

چرا دیگه.جفتت پایینه ریسکه بهتره بزنی منو به خاطر قندم نزد

من زدم ۲۸ هفته بخاطر دوقلویی ولی عارفی اکثرا به تک قلهام میده

مرسی که ج دادی من فقط جفتم پایینه باقی چیزها خداروشکر تا الان اوکی بوده علت اینکه گفت 28 بیای برات بنویسم رو نفهمیدم.

یعنی خوبه زدنش که به همه دکترتون میده؟ ضرری نداره؟

چرا دیگه.جفتت پایینه ریسکه بهتره بزنی منو به خاطر قندم نزد

اها فکر کردم منظورت اینه که ریسکه اگه اینجور افراد بزنن. منم قرار دو هفته دیگه آزمایش تحمل گلوکز بدم از اون مشخص میشه دیابت؟ من تا الان قند ناشتا و غیرناشتام اوکی بوده خداروشکر.

این تست تحمل گلوکز رو شما چند هفته دادید؟

والا انسولین و خوب خود بدنم تولید میکنه اگه ضرر داشت که بدن تولید نمیکرد برای ما متاسفانه تولید نمیش ...

دکتر غددم گفته انسولین ولی دکتر زنان میگن ننویس

شوهرم گفته اگه مشکلیه خوب قرص بده

اونم اینطوری ترسونده و قرص داده

ایشالا به سلامت زایمان کنی نیلدا جون مارو هم دعا کن فدات شم

سلام دوستان من دیروز انتقال دادم ولی اصلا نمیتونم از توالت فرنگی استفاده کنم شما همتون از فرنگی اس ...

سلام عزیزم، من از فرنگی استفاده می کردم و می کنم، ولی فکر نمی کنم تو مثبت شدن تاثیری داشته باشه، زینبی بابا که می گفتن همش از ایرانی استفاده می کردن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
۳۸ که یه قلوهارو هم سزارین میکنن نگران نباش  ان شاالله تا چند هفته دیگه دخترات بغلتن

مرسی عزیزم توکل بخدا ایشالله خدا نی نیتو واست حفظ کنه گلم😘❤

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اها فکر کردم منظورت اینه که ریسکه اگه اینجور افراد بزنن. منم قرار دو هفته دیگه آزمایش تحمل گلوکز بدم ...

اره با اون مشخص میشه.فکر کنم۲۸هفته هست

سلام دوستان خاله من هفته ۱۸آنومالی داد گفتن رشد جنین ۱۰روز عقب هست  هفته ۲۳ سونو داپلر داد گفت ...

چرا سقط نمي كنيد بچه تو هفته ٣٣ بايد نزديك ٢ كيلو باشه ، فكر نمي كنم جاي ترديدي وجود داشته باشه