2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
عزیزم زوده برای روز ده کیفیت جنین هاتون چی بود؟ ان شاالله که خوشحال بشی

کیفیت ۱ و ۲ بود. دوتا جنین انتقال دادن. اگر مثبت بود الان نشون میداد

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
گلم سلام صبر کن من خودم روز دوازدهم با این مدل بی بی چک خودکاری ها زدم یه خط  خیلی خیلی کمرنگ د ...

جنین شما بلاست بوده؟

اخه واسه من اصلا هیچ خط کمرنگی هم نیفتاده. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما کسی اطلاع داره که آیا به همه باردارها آمپول ریه میزنن یا نه؟  یا فقط به آی وی افی ه ...

سلام

نه عزیزم برای همه نمیزنن بستگی به شرایطت داره من دوستم طبیعی باردار شدن براش زدن اونیکی آی وی اف بود نزد. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
جنین شما بلاست بوده؟ اخه واسه من اصلا هیچ خط کمرنگی هم نیفتاده. 

بله بلاست بود عزیزم بنظرم این بی بی چکا خوب نی . قطره چکونی مدیکور رو بگیر ایشالله دلت شاد میشه عزیزم توکل به خدا. الانم زوده بعضیا ممکنه بتا تو ادرارشون دیر بالا بیاد. بزار روز دوازدهم انتقالت مدیکور بزن گلم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه عزیزم برای همه نمیزنن بستگی به شرایطت داره من دوستم طبیعی باردار شدن براش زدن اونیکی آی وی اف بود ...

اا برای من چرا گفت دکتر پس شرایط که عادیه همین برام سوال شده که آیا من موردی داشتم که گفته یا به هما مریضاش دکتر اسرافیلی میزنه. من خداروشکر تمام سونوهام نرمال بوده تا الان نمیدونم دیگه چرا ...

حالا فکر کنم زدنش ضرری نداشته باشه درسته؟

بله بلاست بود عزیزم بنظرم این بی بی چکا خوب نی . قطره چکونی مدیکور رو بگیر ایشالله دلت شاد میشه عزیز ...

میدونم که امیدی نیست. 

حتی زیر نور هم هیچ خطی مشخص نیست. 

دوتا جنینم کجا رفته واقعا😢 اصلا بیرون هم نیومده، حواصم بود. وقتی منفی میشه یعنی اون دوتا جنین چه اتفاقی براشون افتاده؟

بله بلاست بود عزیزم بنظرم این بی بی چکا خوب نی . قطره چکونی مدیکور رو بگیر ایشالله دلت شاد میشه عزیز ...

من بیست و چهارم انتقال دادم. امروز روز دهمم هست. درسته؟؟

یعنی شما هم کلسترول بالایی داشتی؟یا که دکتر گفت مهم نیست و تاثیری نداره؟

آزمایشم چربی کبدم بالا بود بعده یکماه دوباره آزمایش دادم اومده بود پایین بله دکترم گفته بود مهمه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
میدونم که امیدی نیست.   حتی زیر نور هم هیچ خطی مشخص نیست.  دوتا جنینم کجا رفته واقع ...

گلم وقتی خدای نکرده منفی بشه همونجا جذب میشه بیرون نمیاد که . 

ولی امید داشته باش هنوز چیزی معلوم نیست فقط آزمایش خون هست که جواب قطعی میده گلم.ببین بتای من روز 14 هزاروچهارصد بود ولی روز دوازدهم بی بی چکم خیلی خیلی کمرنگ بود 

گلم وقتی خدای نکرده منفی بشه همونجا جذب میشه بیرون نمیاد که .  ولی امید داشته باش هنوز چیزی مع ...

به نظرتون امروز برم ازمایش و اگر منفی بود داروهام رو قطع کنم؟ 

دیگه تحمل داروها رو ندارم وقتی امید ندارم. 

به نظرتون امروز برم ازمایش و اگر منفی بود داروهام رو قطع کنم؟  دیگه تحمل داروها رو ندارم وقتی ...

من بودم صبر میکردم لااقل روز دوازدهم میرفتم گلم.

سلام دوستم چ خبرا خوبی نی نی ها خوبن😍😍😍😍ان شاالله ک الان دیگه سفت و محکم چسبیدن ب دل مامانی شون ...

سلام عریزم خوبی؟؟ممنون قربونت.انشاءالله همینطور باشه.والله راستش علائمی ندارم نمیدونم کلافم .زیاد امیدی ندارم.امروز روز پنجمه اصلا کوچک ترین علائمی نیست.حتی لک لانه گزینی هم ندیدم.اینسریم بیشتر توکارم برای غذا واینا.دعا کن برام شاید خدا صدای تو رو شنید

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦