2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
آره عزیزم دوتا تو یه سرنگ کن بزن من قبل انتقالم زدم چهارشنبه زدم یکشنبه پریود شدم انشاءالله که زودی ...

قربونت برم. ممنون ک جواب دادی😘

فعلا موند برا ماه بعد انتقالم. گف ی کیست دارم فعلا این ماه ال دی بخورم و ماه بعد برم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم دوتا تو یه سرنگ کن بزن من قبل انتقالم زدم چهارشنبه زدم یکشنبه پریود شدم انشاءالله که زودی ...

قربونت برم. ممنون ک جواب دادی😘

فعلا موند برا ماه بعد انتقالم. گف ی کیست دارم فعلا این ماه ال دی بخورم و ماه بعد برم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله تیتر بردم چون جنین هنوز قلب نداشت فکر کنم گفت تیتر بده. تیتر گفت خوبه بیا سونو خدا رو شکر قلبشو ...

خب خداروشکر که قلبش تشکیل شده عزیزم انشاءالله ۱۲۰ سال بتپه 

عزیزم اصلا اصلا استرس نداشته باش با قطع کردن آنوکسا وآسپرین وپروژسترون سروقت واستراحت خیلی زود خونریزیت قطع میشه هماتومت دفع میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خب خداروشکر که قلبش تشکیل شده عزیزم انشاءالله ۱۲۰ سال بتپه  عزیزم اصلا اصلا استرس نداشته باش ب ...

ان شالله . دیروز واقعا برام سخت گذشت گفتم از دست رفته با اون حجم خونریزی. خدا رو شکر خدا کمکم کرد. ان شالله فرزندتو صحیح و سالم بغل بگیری😍

خدایا شکرت
قربونت برم. ممنون ک جواب دادی😘 فعلا موند برا ماه بعد انتقالم. گف ی کیست دارم فعلا این ماه ال دی بخ ...

بخاطر همون کیست پس پریود نمیشدی. احتمالا پریود بشی کیست هم دفع میشه

خدایا شکرت
آخ آخ دقیقااااعزیزم من از اول همش میگفتم حالا برم سونو قلب ببینمش باورم میشه...بعد گفتم حالا غربال ...

منم هرچی علائم میاد سراغم بخدا فقط میگم تلقینه مامانم میگه یه کوچولو شکمت بزرگتر از قبل شده بهش میگم نه بخاطر پرخوریه این چندوقت خیلی خوردم 

میخام بگم قشنگ مثل همیم من تا چندروز پیش همش گیر داده بودم به اون خط سیاهی که رو شکم میفته چپ میرفتم راست میومدم میرفتم جلو آینه نگاه میکردم ببینم اومده یانه تا اینکه چندشب پیش دیدم رفتم به شوهرم میگم ببین توهم میبینی یا دارم تلقین میکنم به خودم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای بابا.پس خیلی زیاده اینجوری که میگی.چقدرم سخته.ایشالله خیره برو دکتر .

آره خیلی وحشتناکه به نظر خودم خیلی غیر طبیعیه،حالا درد کلیه هم بهم اضافه شده امروز نوبت دارم ببینم چی میگه دکتر، ایشالله که خیره 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اولی بود بعد ده سال

انتقال اول درصد منفی شدنش بیشتره ولی بعدی مطمئنم مثبت میشی ورزش کن فست فود نخور اگه اضافه وزن داری کم کن قبل انتقال بعدیت ان شاالله انتقال بعدیت مامان میشی😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یک ماه قبل تخمکشی امگا سه مصرف بشه هفته ای دوبار باز تاثیرشو میزاره رو تخمک ؟

آره عزیزم همون 1 ماه کافیه، بیشترم بشه مشکلی نیست ولی حداقل 1 ماه باشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
به دکترم نگفتم یادم نبود که بگم  اره الان hmg و سینال با هم برام نوشته

کاش میگفتی اما دیگه اشکالی نداره ایشالله که خیره برات و کلی تخمک با کیفیت ازت میگیرن و کلیم جنین برات میشه

بخاطر همون کیست پس پریود نمیشدی. احتمالا پریود بشی کیست هم دفع میشه

ان شاالله. کاش لازم نمیشد ال دی بخورم. ال دی خوردنی خیلی دل درد میگیرم .

والا من ابن سینا که آزمایش دادم یکم عددش بالاتر از رنج آزمایشگاه بود که دکتر طرازی گفت مهم نیست ولی ...

آره عزیزم میشه مصرف کرد،عملکردش مثه قرص تیروییده مثال زدم که بدونی میزان بی خطر بودنش چجوریه

چون بالا بودنش باعث میشه جنین لانه گزینی نکنه

من که خیلی لک دارم گفت اگه قرمز شد خطرناکه قهوه ایی برای قبلیه

انشاءالله که خیلی زود جفتش قطع میشه 

البته بگمااا مدل من اینجوری بود که هرسری خونریزی کردم رفتم سونو گفت هماتومت کوچیکتر شده انگار همون خونریزیه بوده که دفع شده لک قهوه ای هم که مدام تو حجم زیاد داشتم جدای خونریزی

آره عزیزم میشه مصرف کرد،عملکردش مثه قرص تیروییده مثال زدم که بدونی میزان بی خطر بودنش چجوریه چون با ...

سلام نیلدا جونم خوبی میگم من امروز ۲۲ هفتم تموم شد

زیر دلم یه دردایی دارم میره و میاد بنظرت طبیعیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍