2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با ذخیره۰.۹ فقط با hmg۹ تا تخمک و ۷تا جنینAداشتم

شما خدا رو شكر شانس اوردي وگرنه اين مسئله قابل ريسك نيست ، اينجا كاربر سمر با امپولهاي دكتر عارفي ٣ تا تخمك داد رفت مام و با تجويز داروهاي اونها ١٥ تا تخمك داد و ميگفت حتي دكتر عارفي بهش نگفته ٣ تا تخمك داره كه حداقل پانكچر نكنه 

قربونت برم خودت تا اخر بارداری استادی میشی واسه خودت، ببین الان یه دنیا تجربه داری و بچه هارو با جمل ...

بخدا که همشو از خودتون یاد گرفتم بس که خوبید وبی منت محبت درحق آدم میکنید 

فدای چشات بشم ماها حالا حالاها به تجربه شماها احتیاج داریم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@ماشالا   عزیزم خیلی خوشحال شدم جوابت خووووب بود 😍 خدا نگهدارش باشه برات عزیزم 😍🥰

فدات عزیزدلم الهی که همگیمون این چندماهو به خیر وخوشی بگذرونیم وسلامت بغلشون کنیم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الان زنگ زدم گفت دو تا امپول تو یه سرنگ بزن فردا دوباره تیتر بتا بده

آخه تیتر براچی؟

حالا رفتی آزمایش بدی؟

دوستان گلم من پنجشنبه انتقال جتین دارم لطفا بگید این ۳روز چکارا کنم چی بخورم @داداشمممم  &n ...

سلام سوگولی جونم انشاءالله که بسلامتی انتقال میدی ودوهفته بعد با جواب مثبتت خوشحالمون میکنی عزیزدلم 

والا راستشو بگم من برا این انتقالم هیچ کار خاصی نکردم فقط اول وآخر استرسو از خودت دور کن فدات شم انشاءالله مثبتی اول وآخر باید خدا بخواد که مطمئنم این سری خواسته دلت با حکمت خدا یکیه 🤲🏻

آخجووووون😂😂😍😍😍 همش منتظرم تهوع تموم شه 😑

انشاءالله زودی تموم میشه عزیزم 

چجوری باید از دکتر سهیلا عارفی نوبت بگیرم بالای ۲۰ تا شماره از گوگل و نی نی سایت پیدا کردم ولی هیچ ک ...

فک کنم تو کلینیک ابن سینا هم هستش زنگ بزن اونجا

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اای جااان بالاخره انتظار ب پایان رسید   ان شاالله با موفقیت و نتیجه مثبت    

قربونت برم آره دیگه انشالله خودتم به زودی انتقال میدی و مامان میشی. الهی آمین ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانم ها من هنوز فکرم مشغوله که بی بی چکم کاذب بوده یا واقعی 😔 چون اچ سی جی زدم ۴ روز بعد تست زدم شب ...

به نظرم فردا صبح با ادرار دوم يه تست بزنين ديگه قطعا مشخصه. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚