ممنون عزیزم انشالله از شما هم مثبت بشه انشالله همه جواب زحمتهاشونو بگیرن و خوشحال بشن .
مشکل من و اقام فقط ذخیره ی تخمدان کم بود ذخیرم ۶دهم بود که دکتر برام ۶ تا امپول سینال اف دادن تو ۶ روز دور ناف تزریق کردم.
علایم فقط سینه هام درد میکرد که از وقتی پروژسترون استفاده کردم سینه درد بودم یعنی از قبل از انتقال.خیلی درجه حرارت بدنم بالا بود البته من همزمان با انتقال سرما هم خوردم تا ۴یا ۵ روز بعد انتقال ادامه داشت از همون اول سمت چپم تیر میکشید خلاصه هر علایمی داشتم میرفتم اینترنت میدم نوشته بخاطر پروژسترونه ولی روز دوشنبه که ۱۴روز انتقال بود رفتم حموم ۳یا۴دقیقه گذشت دیدم زیر شکمم خیلی درد گرفت فوری اومدم بیرون و خوابیدم البته شاید از روز شنبه به این ور خیلی علایم پریودی داشتم که به ابجیم میگفتم اگه حامله نباشم به محضی شیافتا رو قطع کنم پریود میشم.
استراحتم هفته ی اول فقط برا راه رفتن و سرویس بهداشتی بلند میشدم حتی داروهامم مادرم برام میاورد اما هفته ی دوم بیشتر بلند میشدم چون احساس میکردم کمر درد شدم از بس خوابیدم .
تو این دوهفته یه چیزی که خیلی تعجب کردم این بود که هر چی سردی میخوردم اصلا سردیم نمیگرفت اخه من طبع معدم بیش از حد سرده تا یه چیز سردی میخوردم بلافاصله اب از دهنم میومد بالا میاوردم قرص رفلاکس معده میخوردم نبات میخوردم تا خوب بشم اما این روزا اش رشته خوردم خیلی گوجه با نمک و ابلیمو میخوردم و خیلی هم بهم مزه میداد خلاصه فکر کنم هیچی به اندازه ی گوجه نخوردم .