2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
کیفیتش پایین‌تر از گونال اف هست.ولی جواب میده نگران نباش درکنارش ورزش کن.یا حداقل پیاده روی کن

بار اول که پانکچر شدم اصلا بدنم به داروها جواب نداد خدا کنه ایندفعه لااقل جواب بده ذخیره امم پایینه ، وضع خرابه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااای دعا کن منم فردا مثبت شم😍 ان شاالله ب سلامتی نی نیت رو بغل بگیری

مرسی عزیزم

الهی مثبتی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بستگي به ذخيره تخمدان داره براي ذخيره ي زير ١.٥ واقعا اشتباه هست با داروي ايراني تو سيكل رفتن 

گلم‌شما امپولgcfsرو داخل رحمی تزریق کردن براتون؟

نمیدونم اسمشو درست گفتم یانه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام گلم خوبی؟ من ذخیرم ۶۹ صدمه چه آمپولی بزنم بهتره؟

گرونه ديگه حداقل ٦ تا ٣٠٠ واحد يا دو تا ٩٠٠ ميخاد حدود ٧-٨ مليون فقط پول امپول هاي سيكل ميشه 

اگه پولش براتون مهم نيست صد در صد گونال بزنيد ، گونال اف از پرگووريس ، پيورگان و النوا كه اينها هم خارجي هستن خيلي بهتره 

گلم‌شما امپولgcfsرو داخل رحمی تزریق کردن براتون؟ نمیدونم اسمشو درست گفتم یانه

من بازو زدم 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بله gcsf

گلم‌من دیروز تزریق داخل رحمی برام کردن امروز افتادم لک بینی

دلدرد و کمردردم گرفتم

میخاستم بدونم شما مشکلی نداشتی بعد تزریق

پنجشنبه هم انتقالمه

یعد به نظر شما میتونم فردا و پس فردا انتی بیوتیک بخورم؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
بستگي به ذخيره تخمدان داره براي ذخيره ي زير ١.٥ واقعا اشتباه هست با داروي ايراني تو سيكل رفتن 

من با ذخیره۰.۹ فقط با hmg۹ تا تخمک و ۷تا جنینAداشتم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
گرونه ديگه حداقل ٦ تا ٣٠٠ واحد يا دو تا ٩٠٠ ميخاد حدود ٧-٨ مليون فقط پول امپول هاي سيكل ميشه  ...

دکتر۶ تا آمپول سینال اف ۹۰۰ برام نوشته اگه بخوام گونال بجاش بخرم چه تعداد گونال میشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
کاش برا منم بازو میزدن ازصبح پاشدم دلدرد وکمردرد و لک بینی دارم

روز چند انتقالی

عزیزم بعد خونریزی رویان چه دستوری بهت داد؟ من دیشب دو تا امپول زدم امروز هنوز پروژسترون استفاده نکرد ...

بنظر من ادامه بده من اولین بار خونریزی کردم سریع یه شیاف گذاشتم همون شب رفتم سونو که گفت هماتوم داری باید استراحت مطلق باشی فرداش زنگ زدم به رویان گفتم اینجوری شده گفت پس شیافتو ادامه بده که کم کم به دوتا آمپول و۲تا شیاف در روز رسید چون لکه بینی وخونریزیم ادامه دار بود 

من کلا تو دارو استفاده کردن یه مقدار سرخود ‌کار میکنم 

اول فقط یه آمپول داشتم که توروزای انتقال لکه بینی پیدا کردم یه دونه آمپولم اضافه کردم البته اینو رویان گفت ولی دوتا شیافو سرخود اضافه کردم هرسری هم میرفتم دکتر میگفتم بهش میگفت ادامه بده همینو در صورتیکه به رویان زنگ میزدم ماماها میگفتن نیاز نیست همون ۲تا آمپول کافیته 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزيزم خيلي خوشحال شدم همه چي به خير و خوشي گذشت، الهي كه تا آخرش آرامش داشته باشي و از بارداريت لذت ...

فدات بشم عزیزدلم انشاءالله که خدا بهترینهارو سرراهت بذاره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍