2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم ها من هنوز فکرم مشغوله که بی بی چکم کاذب بوده یا واقعی 😔 چون اچ سی جی زدم ۴ روز بعد تست زدم شب خیلی دیر و کمرنگ افتاد فردا صب زدم زودتر و پررنگ تر افتاد . حالا سوالم اینه اگه مال امپول هست خوب همون شب باید پررنگ میوفتاد یا دوتاش مثع هم میشد درسته ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
یک ماه قبل تخمکشی امگا سه مصرف بشه هفته ای دوبار باز تاثیرشو میزاره رو تخمک ؟

مكمل هاي كيفيت تخمك بايد حداقل از ٣ ماه قبل مصرف بشه ، امگا ٣ هر روز بايد خورده بشه و امگا ٣ اي بايد باشه كه مقدار DHA اون هزار ميلي گرم باشه

من تنها علائمی که داشتم درد پریودی از سه روز بعد انتقال بود😊 ان شاالله شما هم مثبتی

وااااااای دعا کن منم فردا مثبت شم😍 ان شاالله ب سلامتی نی نیت رو بغل بگیری

خدایااا واقعا 7 سال انتظار بس نیست؟😭😭لطفا نی نی مو زودی بزار تو دلم.. دوست جونیا دعام کنید لطفااا😘
خیلی هم خوبه علامتت ان شاءالله مثبتی 

قربونت برم عزیزم ان شاالله دعام کنید

خدایااا واقعا 7 سال انتظار بس نیست؟😭😭لطفا نی نی مو زودی بزار تو دلم.. دوست جونیا دعام کنید لطفااا😘
سلام.ممنونم.ان شاا...قسمت همه منتظرا روز9به لکه بینی افتادم وبعضی وقتا دل درد پریودی میگرفتم البته ...

بی نهایت شکر عزیزم

سلام خانمای گل یلداتون مبارکککک الهی که هممون سال دیگه این موقع نی نی های سالمو خوشگلمون بغلمون باشن آرزو میکنم هیچ زنی تو حسرت نی نی داشتن نباشه الهی هممون مامانای خیلی خیلی خوبی بشیم به امید خدا.

😇💋💞

🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🌰🌰🌰🌰🍭🍭🍯🍯🍯

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه.تقریبا یک ماه پیش پرسیدم

اخه یک ماه پیش من سینال ۹۰۰ میگرفتم ۶۵۰ هزار تومان که با دفترچه تکمیلی میشد ۱۵۰ هزار ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مكمل هاي كيفيت تخمك بايد حداقل از ٣ ماه قبل مصرف بشه ، امگا ٣ هر روز بايد خورده بشه و امگا ٣ اي بايد ...

شما مارکی از امگا ۳ میدونید‌که این‌خصوصیاتی که گفتید  رو‌داشته باشه ،دکترا بیشتر از دوتا مکمل نمی نویسن ،خودمون امگا ۳ بگیریم بخوریم اشکال نداره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خخخخ بخدا دیگه خسته شدم دو روزه یکسره دارم تلاش می کنم      

۸۲۴۹۹۰۰۰

فردا زنگ بزن به این شماره بگو وصل کنند بخش ivf

دیگه نمیتونند بپیچونند

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚