2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست
آخ آخ گفتیییی خیلی سخته! دقیقا منم همینم کلی کاندید داشتم اما الان هیچی به چشم نمیاد

پس من تنها نیستم فکر میکردم فقط منم که قدرت تصمیم ندارم 😅 آخه کلا من سخت پسندم فک کن برای یه لباسش که میخواسم باهاش عکاسی کنم من چقدرررر گشتم دیگه فکر کن اسم که یه عمر باهاشه 🤩😂😜

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نزدم دیگه تو خوبی عزیزم دیروز صب بی بی چک زدم احتمالا ۵شنبه جمعه باز بزنم دیگه اونموقع نتیجش دقیقه . ...

کمردرد خیلی نشونه ی خوبیه. 

انشاالله مثبتی. دلم روشنه. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس من تنها نیستم فکر میکردم فقط منم که قدرت تصمیم ندارم 😅 آخه کلا من سخت پسندم فک کن برای یه لباسش ...

ای جان 

اره اسم خیلی مهمه حالا اگه پیجی چیزی پیدا کردی به منم بگووو خیلی در پی ش هستم🥶

نه فدات شم انتقال ندادم عزیزم پریود شدم رفتم توی سیکل انتقال. عزیزمی مهربونم انشالله هر چی قسمتمه و ...

اای جااان بالاخره انتظار ب پایان رسید  ان شاالله با موفقیت و نتیجه مثبت  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم خوب نیستم. امروز روز هفت انتقالمه و هیچ علاعمی ندارم. اصلا امیدی ندارم. میدونم که منفیه😭 از خد ...

منم همینطور هیچ علامتی ندارم.انقدر غصه خوردم و گریه کردم.الان چندروزه بی حسم انگار رفتم آزمایش و منفی بوده

ای جان  اره اسم خیلی مهمه حالا اگه پیجی چیزی پیدا کردی به منم بگووو خیلی در پی ش هستم🥶

چشم پیج اسم زیاده ولی اسماشون خوب نیستن 

گلم تو سرچ اینستا بنویس اسم نی نی کلی پیج میاد

nsmezibaa

esmefarsi

nini name

...

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام خانوما جواب این آزمایشو برام میدین به نظرم منفی هست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
تا چند هفتگی همون یه شیاف بود 

هنوزم دارم ۲۳ هفتم تموم شد قطع باید بکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

عزیزم مثبته مبارکه😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم همینطور هیچ علامتی ندارم.انقدر غصه خوردم و گریه کردم.الان چندروزه بی حسم انگار رفتم آزمایش و منف ...

چند روزه که انتقال دادین؟ 

بی بی نزدین؟ 

واقعا من همه تلاشم رو کردم این دفعه. هیسترو، خراش، پی ار پی، سرم ای وی ای جی وزن کم کردم، خیلی کارها رو کردم. 

وقتی خدا نمیخواد. کاری از دستمون برنمیاد😭

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
چند روزه که انتقال دادین؟  بی بی نزدین؟  واقعا من همه تلاشم رو کردم این دفعه. هیسترو، خر ...

فردا باید برم آزمایش نه بی بی نزدم.منم تلاشم رو کردم.خدا به زندگی‌ها مون به تلاشهامون نظر کنه انشاالله