2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
نگران نباش عزیزم مطمئنم همه چی خوبه خیلی مواظب خودت باش خودتو اذیت نکن فقط به وقتی فک کن که وروجکو ب ...

قربونت برم‌سارا جونم 😘😘😘😘

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
تینا جون سلام عزیزم حال نی نیت خوبه دیگه آبریزشت کامل قطع شده دیگه درسته؟  ایشالله که دیگه هیچ ...

اره آنا جون  عزیزم همون روز اول آبریزش واضح داشتم از ۲۳ آذر تا الان دیکه نداشتم 

فقط یکم لک دارم اونم طوری نیست که رو دستمال بیاد خودم میکشم تو واژنم میبینم

ولی یه ذره که واژنم رطوبت میگیره و حس نم میکنم استرس دنیا میاد رو سرم 

خیلی بخودم امید میدم و  از خدا کمک میخوام ...

دکترم که همش میگه آبریزش واضح ببینی بده که خداروشکر نداشتم و میگه کیسه آب ترمیم‌میشه چون قابلیت ترمیم داره میگم‌خدایا خودت کمک کن کیسه آب من ترمیم شده باشه و دیگه اون کابوسا برنگرده ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. بی بی چک امروزتون چطور بود؟؟؟؟

نزدم دیگه تو خوبی عزیزم دیروز صب بی بی چک زدم احتمالا ۵شنبه جمعه باز بزنم دیگه اونموقع نتیجش دقیقه . شماروز چندی . من خیلی کمر درد دارم😓

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اره آنا جون  عزیزم همون روز اول آبریزش واضح داشتم از ۲۳ آذر تا الان دیکه نداشتم  فقط یکم ...

مطمئن باش ترمیم شده که خداروشکر دیگه هم نمیبینی عزیزم حق داری درکت میکنم ولی دیگه بلا ازت به امید خدا دور شده ذهنتو دیگه سمتش نده اینجوری هم که میگی بنظر من صدرصد ترمیم شده که دیگه ندیدی گلم فقط تا میتونی بازم آب بخور 🥰😇اون لکه بینی هم ایشالله زوده زود قطعه قطع میشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
مطمئن باش ترمیم شده که خداروشکر دیگه هم نمیبینی عزیزم حق داری درکت میکنم ولی دیگه بلا ازت به امید خد ...

مرسی از دلگرمیت دورت بگردم 

انشالا خودتم بسلامتی زایمان کنی و فندوق و بغلت محکم بچسبونی💛💚💙💜

خانما میگم که چقد این پروژه اسم انتخاب کردن مشکله من هنوزم نتونستم به نتیجه برسم قبلا برای همه نظر م ...

اره دقیقا خیلی سخته به نظر منم ازین کتابای اسم هست ازونا نگرفتی؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اره دقیقا خیلی سخته به نظر منم ازین کتابای اسم هست ازونا نگرفتی؟؟؟

از اونا هم خواهرم داره به درد نمیخوره بیشتر تو پیجای اسم و نت هم میگردم ولی چیزی که به دلم بشینه ندیدم متاسفانه

خانما میگم که چقد این پروژه اسم انتخاب کردن مشکله من هنوزم نتونستم به نتیجه برسم قبلا برای همه نظر م ...

آخ آخ گفتیییی خیلی سخته! دقیقا منم همینم کلی کاندید داشتم اما الان هیچی به چشم نمیاد

از اونا هم خواهرم داره به درد نمیخوره بیشتر تو پیجای اسم و نت هم میگردم ولی چیزی که به دلم بشینه ندی ...

یا خیلی اسما یه جورین که آدم نمیدونه دختره یا پسر یا خیلی زیادن !! یا معنی شون جالب نیست ! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
یا خیلی اسما یه جورین که آدم نمیدونه دختره یا پسر یا خیلی زیادن !! یا معنی شون جالب نیست ! 

یا ثبت احوال ایراد میگیره 🤣😅 

یا شباهت داره از نظر آوایی به اسمای بقیه بچه های فامیل آدم😂

من دوست دارم تک باشه ولی کوووووو🤪🤪

نزدم دیگه تو خوبی عزیزم دیروز صب بی بی چک زدم احتمالا ۵شنبه جمعه باز بزنم دیگه اونموقع نتیجش دقیقه . ...

منم خوب نیستم. امروز روز هفت انتقالمه و هیچ علاعمی ندارم. اصلا امیدی ندارم. میدونم که منفیه😭

از خدا خواستم اگر منفی شد خودش یه جوری دلم رو اروم کنه و کاری کنه دیگه به ای وی اف حتی فکر هم نکنم. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚