2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
الان زنگ زدم گفت دو تا امپول تو یه سرنگ بزن فردا دوباره تیتر بتا بده

هیچی نیست اصلا اصلا نگران نشو استرس نده به خودت دوتا آمپولو بزن بخواب فردا تونستی برو سونو جای نی نیت محکمه وامنه عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@ماشالا   عزیزم خیلی خوشحال شدم جوابت خووووب بود 😍 خدا نگهدارش باشه برات عزیزم 😍🥰

فدات بشم عزیزدلم الهی خدا حافظ ونگه داره نی نیای همگیمون باشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم من پارسال دی ماه پانکچر شدم ابان انتقال دادم داروها از روز ۳ شروع میشه 

عزیزم شما چندم ابان انتقال دادید؟ الان هفته شما رو دکتر براساس سونو میگه؟ چند هفته اید شما؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خیلی ممنونم نیلدا جون😘 وای من تیکرت رو میبینم فکر میکنم به زودی نی نی رو میگیری بغلت ها، اصلا ی ...

من قربون قلب مهربونت برم، چند وقت دیگه من برای روزای اخر تیکر شماها ذوق کنم،

برای تک تک منتظرا از صمیم قلب دعا میکنم، نمیتونم از حسم بگم بخدا، میترسم دل منتظری رو با جملاتم بشکنم

فقط میگم روابرا دارم سیر میکنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بعد از انتقال هم ميشه امگا ٣ رو خورد؟؟؟

امگا3 بهتره از هفته 12 به بعد مصرف شه، نه اینکه ضرری داشته باشه ها نه، اما تمامی مکملا معمولا از هفته 12 به بعد تجویز میشن. تا قبل پانکچر چون میگن برای کیفیت تخمک عالیه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
 من قربون قلب مهربونت برم، چند وقت دیگه من برای روزای اخر تیکر شماها ذوق کنم، برای تک تک منتظر ...

قربون دلت برم

تو سختیات رو به اندازه کافی کشیدی،انقدر خوب بودی همیشه انقدر دست همه رو گرفتی و سوال بچه هارو جواب دادی که همه دوست دارن،دعای خیر هممون همیشه بدرقه راهته

موقع زایمانت ویژه یادم کن که مشکلم حل شه عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دردت عادیه.خیلی ها دارن.اما اگه طاقت داری بزار تا اخرین لحظه بمونه.بهترین رشد رو میکنه تو رحمت روزها ...

آدم سوسولی نیستم و آستانه دردم بالاس، دردم واقعا قابل تحمل نیست، انقد زیاده تا خود صبح مجبورم رو یه پهلو بخوابم چون اگه بخوام جا به جا شم از شدت درد اشک از چشمام میریزه

دیگه حتی نمیتونم رو پاهام وایسم دسشویی نمیتونم برم گلاب به روت، 4 شنبه نوبت دارم با دکتر ببینم چی میگه اخه از چیه این درد 

اره خداروشکر خوب شده بخدا یعنی فقط این چندوقتم بگذره بریم غول مرحله بعدی😂😂

غول مرحله بعدی چی هست حالا؟ تو که 5 هفته مونده تا زایمانت غولی نمونده که

نیلدا جون من امروز رفتم تو ۱۷ هفته میخام ابروهامو رنگ بذارم اشکال داره؟

من از اول ابرومو گذاشتم عزیزم اولا چون حجم بسیار کمیه دوما کلا 10 دقیقه میخواد نهایت بمونه دیگه،رنگ مو خیلی قضیه اش فرق میکنه

بخدا که حرف دل منو زدی وجود شماها نعمته اینکه دیگه نمیتونین بیاین ناراحت کننده اس برامون ولی خب درعو ...

قربونت برم خودت تا اخر بارداری استادی میشی واسه خودت، ببین الان یه دنیا تجربه داری و بچه هارو با جملات آرام بخشت حسابی آروم میکنی با اینکه خودت کم استرس نداشتی این یکی دو هفته و من واقعا از این قوی بودنت بخدا لذت میبرم

هرسوالی داشتی تگم کن به روی جفت چشام اگه تجربه کوچیکم کفاف بده انجام وظیفه میکنم 

قربون دلت برم تو سختیات رو به اندازه کافی کشیدی،انقدر خوب بودی همیشه انقدر دست همه رو گرفتی و سوال ...

قربونت برم عزیزم،همیشه به یادتم نیلوفر مهربون بخدا همش از پسرم خواستم ویژه دعات کنه،خودش معجزه اس خدا قطعا صداشو میشنوه 

من کاری نکردم، میدونم قلب شما بزرگتر از این حرفاست و از دعاهای شماهاس که من دارم این روزارو میبینم

خیلی دوستون دارم بخدا، خیلی ماهید

الان زنگ زدم گفت دو تا امپول تو یه سرنگ بزن فردا دوباره تیتر بتا بده

عزیزم استرس باعث میشه خونریزیت بیشتر بشه، خودت دیگه تو تاپیک بودی دیدی اینجا اکثرا خونریزی داشتن و نینی های وروجک حالشون خوب خوبه،فقط میخوان مارو دق بدن زبونم لال، امپول و میزنی تا فردا قطع میشه فقط استراحت کن به نظرم فردا اصلا نرو بیرون اولا که نیاز نیست تیتر بدی اگرم از استرست کم میکنه با آزمایشگاه هماهنگ کن بیان خونه تو اصلا از جات فعلا تکون نخور

نمیدونم دقیق ولی میدونم برای پرولاکتین هم میدن.

مگه پرولاکتینت مشکل پیدا کرده سارا جون؟ اینو برای حتی کسایی که هایپر میشن و شکمشون آب میاره هم تجویز میکنن،