2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست
من ظهر انوکسا میزنم شب اسپرین میخورم. استرادیول هم که میخورم امگا۳ با همه اینا تداخل داره. 

من انوکسارو که قبل خواب ساعت 11 میزنم

آسپرین ساعت 8 شب

صبحم که امگا3

نه با استرادیول تداخل نداره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیلدا جون عزیزم‌من از دخترم سرماخوردگی گرفتم . بعد که خوب شدم پردنیزیون رو ادامه دادم دوباره گلوم در ...

پرد ایمنی رو میاره پایین چون شما هنوز خوب نشدی کامل و دوباره پردو شروع کردی دوباره بیماری غلبه کرده، با دکترت مشورت میکردی تا خوب شدن کامل سرما خوردگیت یا کمش کنی یا قطعش کنی 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر خودم فاطمه رزاقی نمیدونم کجا انجام میده ، و خودم نمیدونم کجا برم انجام بدم ولی ابن سینا پرسیدم ...

دکتر رزاقی ابن سینا و بهمن انجام میده 

خاتم الانبیا هم به خانم دکتر معروفی داره اسمش یادم نیست

آره نیلدا جونم گل پسری تو دلمه😍😍😍 انشاءالله همه باردارا نی نیامونو صحیح وسلامت بغل بگیریم  ...

مرسی قربونت برم، انقد به شماها عادت کردم بخدا غمم گرفته پسرم بیاد نمیتونم بیام اینجا پیش شما

توروخدا تگم کنیدا هرکدوم که به سلامتی مامان شدید یا زایمان کردید من ذوق کنم

سلام خانومی باید چی ببری تامین اجتماعی منم ۱۷ این ماه انتقال دادم 

والله فاکتور انتقالت مدارکات ببر اول یه سوالی هم ازشون بکن ببین درسته یانه اینجا شهرما خو درست بود خودشون گفتن بهمون

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مرسی قربونت برم، انقد به شماها عادت کردم بخدا غمم گرفته پسرم بیاد نمیتونم بیام اینجا پیش شما توروخد ...

بخدا که حرف دل منو زدی وجود شماها نعمته اینکه دیگه نمیتونین بیاین ناراحت کننده اس برامون ولی خب درعوض سرتون گرمه به یه شیرین عسل 

ماهام خیلی عادت کردیم به بودنتون

چشم عزیزم ولی قول بده هروقت تونستی بیای بهمون سر بزنی دوباره راهنماییمون کنی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها دکتر اگه بگه برا شروع سیکل روز دوم پریودی بیاد بعد تو اون روزا دکتر نباشه باید چه کرد مثلا سو ...

دکتر من  هفته ی دو روز در هفته میشینه اونم یه هفته است یه هفته شیرازه،  بهش گفتم ممکنه دوم پریودی شما نباشی داروهامو بنویس بعدا تهیه کنم برام نوشت و گفت دوم پریودی یک سونو بکن و و نشون ماما بده اگه مشکلی نبود داروهاتو شروع کن .فعلا که جور نشده که سیکل رو شروع کنم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
مرسی قربونت برم، انقد به شماها عادت کردم بخدا غمم گرفته پسرم بیاد نمیتونم بیام اینجا پیش شما توروخد ...

نیلدا جون من امروز رفتم تو ۱۷ هفته میخام ابروهامو رنگ بذارم اشکال داره؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الان دیگه روز ۵ هستم😅 نمیگذره این روزها☹️

عزیزم شما استراحت مطلق هستی به چه صورت هست فعالیتتون میشه بگی داروهاتون چی هست ممنون میشم جواب بدی چون مثل هم تعیین جنسیت کردیم و انتقالمون به هم نزدیک بوده میپرسم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉