2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
نه فدات شم پسره😍😍 نگاه کن آزمایشمو

عزیزم انشاءالله به سلامتی گل پسرتو بغل بگیری، همه رو زده low risk خداروشکر، آزمایشت خوبه الحمدالله

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام هیوا جونم خداروشکر جواب خوب بود همشو زده لو ریسک  حالا فردا آن بودی عکسشو میفرستم باز ببی ...

عزیزم منم به نوبه ی خودم خیلی خوشحال شدم و برات آیت الکرسی هم خوندم انشاءالله تبریک زایمانت اینجا بگیم🥰😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نیلدا جون من امروز رفتم تو ۱۷ هفته میخام ابروهامو رنگ بذارم اشکال داره؟

عزیزم من از ماه دوم ابرو رنگ کردم. رنگ سر فرق میکنه. ابرو که نهایت ۵دقیقه یذره رنگ میخوای بزاری. هیچی نمیشه. ابروتو با خیال راحت رنگ کن.

مثبت شدددددددددددددم خداروشککککککر😍😍😍😍😍😍😍به حق علی هرکی دلش بچه میخواد خدابهش سالم وصالح عطاک ...

مبارکت باشه مامان خانوم چشم و دلت روشن باشه خدا برات حفظش کنه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مثبت شدددددددددددددم خداروشککککککر😍😍😍😍😍😍😍به حق علی هرکی دلش بچه میخواد خدابهش سالم وصالح عطاک ...

ای جان تبریک میگم عزیزم ❤️❤️❤️❤️از این دوران طلایی و شیرین به خوبی استفاده کن و کیف کن

خوب خداروشکر چقد خوشحال شدم، 13 خیلی خوبه الان به سارا جون گفتم، اخه این وروجکا ببین چی به روزمون آ ...

اره خداروشکر خوب شده

بخدا یعنی فقط این چندوقتم بگذره بریم غول مرحله بعدی😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
مرسی عزیزم😍

مبارکت باشه مامان گل 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام بچه ها من می خوام ازمایشای ایمنی و انعقادی و انجام بدم دکتر رزاقی ک ب نوبت اولی ها اصلا نوبت نم ...

طرازی ، رزاقی دوشنبه ها بزن میده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من برعکس درد واژنم امونمو بریده،دیگه گریه میکنم شبا از درد، برای من 12 دی گذاشته اما 1ام دیگه اخرین ...

دردت عادیه.خیلی ها دارن.اما اگه طاقت داری بزار تا اخرین لحظه بمونه.بهترین رشد رو میکنه تو رحمت روزهای اخر

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........