2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
کار دیگه ای مگه میتونی بکنی ؟ باید رووو شکم باشی دیگه عزیزم  عزیزم الان که اینقد کوچیکه به نحو ...

اره دیگه خیالم راحت شد مرسی عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها من الان ۱۴ هفته و ۱ روزم دکتر فولیک اسیدمو قطع کرده مکمل داده من ویتامین د۳ رو باید همچنان اد ...

تا اخرش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریز کدوم ‌مرکز  با کدوم‌دکتر میرفتی ؟

بار اول دکتر موسی پور جهاد دانشگاهی رفتم که ۱۲ تخمک بدون جنین

بار دوم دکتر حمدی رفتم مرکز میلاد ۲۰ تخمک ۱۲ جنین که ۵تاش فقط از فریز در اومد ۲ بار انتقال دادم هر دو منفی

بچه ها من الان ۱۴ هفته و ۱ روزم دکتر فولیک اسیدمو قطع کرده مکمل داده من ویتامین د۳ رو باید همچنان اد ...

عشقم دکتر من گفت ۱۶ هفته فولیک اسید قطع آهن شروع بشه 

د ۳ هم یه روز در میون بستگی به آز مایش خونی که دادی داره سطح ویتامین د چقدره تو بدنت 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام خانوما.روز9انتقال هستم.روزی دوتا امپول پروژسترون میزنم.لکه بینی پیداکردم امروز قهوه ای.هنوزم قط ...

کم رنگه یا پر رنگ؟ استراحت کن ببین چطور میشه فردا به مرکزت اطلاع بده. به من اول گفتن استراحت من فرداش یه شیاف اضافه کردم ولی همچنان خیلی کم رنگ لک بینی دارم

خدایا شکرت

خانوما منم چهارشنبه انتقال دارم ازتون خواهش میکنم منم دعا کنید که بگیره واسم واقعا خیلی تو تنگنا هستم اگه نشه زندگیمم امیدی بهش نیست 😔

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
سلام خانوما.روز9انتقال هستم.روزی دوتا امپول پروژسترون میزنم.لکه بینی پیداکردم امروز قهوه ای.هنوزم قط ...

زنگ بزن مرکز احتمالا شیاف اضافه میشه . بی بی نزدی قبلش 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉