2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست
دیروز رفتم سونو هنوز قلب تشکیل نشد جنین هم در حال تشکیل بود. دعا کنید تشکیل بشه

بتات مثل من بود 

اصلا نگران نباش قلبشم تشکیل میشه 

فقط تا قبل از اینکه تهوع بیاد سراغت لذت ببر 😅و تا میتونی بخور 

من الان کاملا بی اشتها شدم و کلافه 😖😘

واقعااا گفتی معجزه هنوز خودمونم موندیم تووش که چطوری شد.... با اونهمه انتقال و دارو و فلان نتیجه ندا ...

بخدا دیشب به شوهرم میگم، میگم با یه لوله فالوپ آندومتریوز لگنی تخمدان پلی کیستیک مشکل ایمنی مورفولوژی صفر تحرک افتضاح انقد مادر شدن برام دور بود و یه خیال واهی اما خدا خواست بخدا باورم نمیشه تا بغلش نکنم، یه روزیم من به تو میگم عزیزم اوایل خیلی زود میگذره اخرا اصلا نمیگذره😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتات مثل من بود  اصلا نگران نباش قلبشم تشکیل میشه  فقط تا قبل از اینکه تهوع بیاد سراغت ل ...

من بخاطر قندم همین الان مراعات می کنم. خدا خودش کمک کنه. ان شالله صحیح و سالم برات بمونه 😍

خدایا شکرت
آره عزیزم منو همسرم ارادت خیلی خاصی به خانم داریم همیشه حاجتامونو گرفتیم ازش اتفاقا دیشب تا پیامش او ...

به امید خدا عزیزم ...نذرتون قبول باشه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم قندت یکم بالاس اما با رژیم غذایی میتونی کنترلش کنی، کی گفته باید گرسنگی بکشی مگه من الان دیابت ...

نیلدا جون من میخوام از الان رعایت کنم که قندم کنترل شه اما میوه هایی که گفتی و فقط میخورم با شیر روزی حداقل یه لیوان🤕😂😂 فک میکردم چه کار درستی دارم میکنم! البته چون اشتهام کمه و میدونی تهوعم زیاده همه رو خیلی کم کم میخورم مثلا نهار شامم برنج کلا شاید چهارقاشق اما هروز یه لیوان اب پرتقال دارم 

به نظرت فعلا نگران نباشم یا چیکار کنم؟چون خواهرم موقع بارداریش تا مرز دیابت اومد رعایت کرد کم شد

بخدا دیشب به شوهرم میگم، میگم با یه لوله فالوپ آندومتریوز لگنی تخمدان پلی کیستیک مشکل ایمنی مورفولوژ ...

واقعا بعضی اتفاقا وقتی میوفته ادم شوک میشه! فککن اخرین بار دکترم گفت درسته به ظاهر رحمت مشکل نداره اما دوبار دیگه انتقال میدم نشد اجاره ای ! یا همسرم مورفو صفر دی اف ای اخرین بار ۷۸!!!! تحرک داغون داغون یکیش صفر بود فککنم!!!منم پیش خودم گفتم فککنم حداقل تا هشت نه سالی نتونم به مادر شدن فککنم.....

وای تازه الان میگذره و اینه؟؟؟؟ 🤕🤕یا خداااا پس آخراش چی میشه

من چون از روز اول تهوع دارم تک تک لحظات و دارم حس میکنم متاسفانه😂😂😂😂

نیلدا جون من میخوام از الان رعایت کنم که قندم کنترل شه اما میوه هایی که گفتی و فقط میخورم با شیر روز ...

عشقم متنم و خوندم دیدم سوتفاهم شده، میوه 2 واحد فقط بین سیب و پرتغال و نارنگی و کیوی

موز میوه ممنوعه هستش فقط هفته ای 1 بار

شیر کم چرب هرروز باید بخوری به عنوان میان وعده قبل ظهر

با تموم وعده های غذاییت سالادو سبزی باید بخوری 

آب پرتغال نباید بخوری چون کم کم آب 3 تا پرتغال میشه 1 لیوان 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم با بیمه تامین اجتماعی 21 هزار تومنه بدون بیمه 70 هزار تومن من دیروز گرفتم با بیمه  فقط م ...

عزیزم من بیمه م نیروهای مسلح و اصلا مشکلی برا تاییدیه نداریم.اخه یادمه موقعی ک داروهای پانکچرم میگرفتم خانوماایی ک تامین اجتماعی بودن مفتن بیمه شون تایید نمیکنه یه مقداری بیشتر رو ولی برا ما کاری ندارن

عشقم متنم و خوندم دیدم سوتفاهم شده، میوه 2 واحد فقط بین سیب و پرتغال و نارنگی و کیوی موز میوه ممنوع ...

اهان مرسی عزیزم ازه شیر کم چرب میخورم میوه ها هم موز کم میخورم

وای یکجوری بهم میچسبه اب پرتقال معتادش شدم هروز عصر منتظرم بخورم 🤕 پس هفته ای دوبارش کنم فعلا تا کمترش کنم

واقعا بعضی اتفاقا وقتی میوفته ادم شوک میشه! فککن اخرین بار دکترم گفت درسته به ظاهر رحمت مشکل نداره ا ...

ای جاااانم قربون معجزه ات که با این شرایط اومده الهی قلبش 120 سال برات بتپه،دکتر فقط یه وسیله است دکتر اصلی تا نخواد برگی از درخت نمیوفته، اوه اوه dif چقد بالا بوده خدارو هزاران مرتبه شکر واقعا، 

آره بابا الان من 3 هفته است تو تاریخ گیر کردم لعنتی جلو نمیره بعدم همه بهم میگن حالا وایسا بیاد دعا میکنی اون تو میموند میگم وااای نه بذارید بیاد من ببینمش ببینم واقعیه😂😂

وااای آره تهوع واقعا عذابه ولی خدایی از سونو آنومالی خیلی زود میگذره به نظر من، چون استرسای بزرگت تموم میشه دیگه بقیه اش حاشیه است،

منظورم اینه چندروز بعد از انتقال

عزیزم من طبیعی با معجزه باردار شدم و هفته پنجم تا اواسط شش فقط عق و حالت تهوع داشتم اما از اون موقع تا الان که شدم چهارده هفته تهوع شدید. 

اما یادمه اخرین انتقالم روزای اخر تهوع داشتم که اونم به خاطر پروژسترون بوده چون منفی شدم

سلام دوستم خوبی😘😘😘😘امروز انتقال داری؟ از خدا میخوام ب حق دست بریده عموعباس و این بارون رحمتش انت ...

سلام عزیزدلم توخوبی؟؟ممنون از دعای قشنگت محتاج دعاهاتونم.بله عزیزم صبح انتقال دادم.انشاءالله همگیمون تواین راه سخت با موفقیت بیرون بیایم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦