2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست

سلام خانما، میگم من قندم ناشتا 114 هستش دو ساعت بعد صبحونه هم الان گرفتم شده 143،دکترم گفته ی دو هفته اندازه بگیر ببینم چقده چون گفته امپول ریه باید بزنم اگه قندم بالا بود بستری بشم بعد اونجا کمترل کنن و انسولین بزنن، وای خیلی استرس دارم من اصلا هیچ چیز شیرین نمی‌خورم،یعنی باید گرسنگی بدم به خودم؟! احتمالا باید انسولین بزنم اره!؟ 

سلام عزیزم خوبی؟حالت چطوره؟  گذری تو تاپیک رد میشدم پستتو خوندم که خداروشکر به خیر گذشته خدارو ...

فدات بشم ماشالا جونج 

انشالا خدا خودش به هممون کمک کنه بارداریمون و بدون دغدغه و مشکل طی کنیم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دور از جونت دختر خودتو سرزنش نکن‌ من‌ تو‌ بارداری ۴ بار استفاده کردم هربار ۷ روز داخلم بردم اما اندا ...

چیکا جون بخدا سر در گمم کاش میتونستم دلیلیشو پیدا کنم 

ولی بقول شما باز خداروشکر تا حالا که بخیر گذشته 

خدا خودش تا آخرش این طفلک کوچولوم  و بسلامتی بهم ببخشه 

خدا کوچولوهات و حافظ و نگه دار باشه🤲🤲🤲🤲🤲🤲

دیروز رفتم سونو هنوز قلب تشکیل نشد جنین هم در حال تشکیل بود. دعا کنید تشکیل بشه

انسالا عزیز دلم هفته بعد یه قلب خوشگل باریتم منظم و میبینی عجلههههه نکن❤❤❤❤❤❤

مورفولوژی صفر،تحرک a بعد شست و شو که تو آزمایشگاه انجام میدن 5 تحرک b هم 15 کلا داغون بود, قبل شست و ...

خدا کوچولوتونو حفظ کنه♥️

شوهر منم خیلی اوضاعش خراب شده.قبلا مشکل از من بود الان شوهرم داغونه

تحرک صفر مورفولوژی پایین dfi بالا

از ۲۰ تا تخمک ۵ تاش جنین قابل انتقال شد برام.که انتقال اونام منفی شد

کلا نا امید شدیم دیگه ...حتی دلم نمیخواد دوباره برم پانکچر

تا حالا ۲بار پانکچر شدم

بیمه تون چیه دونه چندگرفتی عزیزم

تامین اجتماعی هستش

راستش دقیق متوجه نشدم.۱۷ تا انوکسا ۶۰۰۰ با چهار بسته شیاف و دو بسته مکمل منیزیوم و سه تا هپارین گرفتم شد ۸۰۰ تومن .ولی از داروخانه پرسیدم با بیمه هستش گفت بله.فکر کنم حدود ۲۷ -۲۸ شدش

😂😂اره میذارم 11 ام که بشه 1.1.2022 خوبه؟ ؟ تو چرا تیکرتو برداشتی اخه؟؟؟ 

ای جان اره خیلی جذاب میشه😜

من نمیدونم همش احساس میکنم دووستامون اینجان منتظرن یه وقت دلشون میکشه فعلا نمیتونن باردار شن اذیت نشن 🤕😔یه عذاب وجدان طور🥲

سلام خانما، میگم من قندم ناشتا 114 هستش دو ساعت بعد صبحونه هم الان گرفتم شده 143،دکترم گفته ی دو هفت ...

عزیزم ففط چیزهای شیرین که قند ندارن، برنجی که میخوریم سریع تبدیل به قند میشه و هضم میشه یا نون سفید. سعی کن رژیمت سبزیجات در کنار گوشت قرمز کباب شده یا مرغ باشه و از غذاهای چرب هم پرهیز کن، سعی کن کل غذا یه قاشق روغن استفاده بشه و صد البته پیاده روی روزانه. اینطوری از بالا رفتن قند جلوگیری میکنی

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم ففط چیزهای شیرین که قند ندارن، برنجی که میخوریم سریع تبدیل به قند میشه و هضم میشه یا نون سفید. ...

فدات بشم انقد بد غذام اگه بدونی کلا گوشت قرمز نمی‌خورم مرغم فقط سینه،اره راست میگی برنجم. قند داره سعی میکنم کمتر بخورم، پیاده روی نمیتونم بکنم میترسم خون ریزی بیفتم چون سابقه دارم

فدات بشم ماشالا جونج  انشالا خدا خودش به هممون کمک کنه بارداریمون و بدون دغدغه و مشکل طی کنیم

زنده باشی الهی 

الهی آمین انشاءالله همگیمون 

جواب سلفریم آماده شده دعا کن جوابش خوب باشه دل تو دلم نیست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وای به سلامتی عزیزم😍😍😍جواب و گرفتی؟

سلامت باشی عزیزم هنوز نگرفتم بعدازظهر شوهرم بعد سرکار میره دعا کن برام دل تو دلم نیست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم کی میری بگیری  بخدا دلم خیلی پیشته

بعدازظهر شوهرم میره میگیره بعد سرکارش