2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
ممنونم ان شالله میشه لطفا مکمل های خوبی اگه میدونی بگی !

من چون پانکچر اولم جنین خیلی کم برام تشکیل شد 3 ماه قبل اینکه بخوام دوباره شروع کنم خودم اینوفولیک روزی 1، امگا3 هفته ای 3 تا، ویتامین ای( چون آندومتریوزم) هفته 3 تا،قرص مولتی ویتامین پرگناکر کانسپشن(شما هر مکملی دوست داری بخور) ویتامین دی 50 هزار هفته ای 1(چون شدیدا کمبود ویتامین دی داشتم)کیوتن 30 روزی 3 تا(اگه 100 پیدا کردی روزی 1 بخور) 

همسرم قرص اسپریژن روزی 2تا،یونی زینک روزی 1 الکارنتین 1000 روزی یکی کیوتن روزی 1 ویتامین ای هفته ای 1 یا دوتا چون زیادش برای اقایون خوب نیست گاهی وقتا جدا ویتامین سی هم میدادم(چون هم یونی زینک سی داره هم اسپریژن) قرص رویال ژلی تانگ فورت روزی 1 ناشتا

هرشب یه ربع کیسه یخ با حوله از رو لباس زیر رو بیضه ها، روزی چندبارم خودشو با آب سرد میشست 

اینارو برای اون دوستمون نوشته بودم برای شما هم کپی کردم من با اینا طبیعی حامله شدم قبل اینکه دوباره سیکلمو شروع کنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام.شماازدکتر صدری نتیجه گرفتید؟بارچندم ؟

عزیز دلم من خدا واسم معجزه کرد طبیعی حامله شدم، اما تعریف ایشون رو خیلی خیلی شنیدم، آمار مثبتاشون خیلی بالاس تمام جوانبم درنظر میگیره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم مرسی بله کاملا درسته قبول دارم .  دیگه برای شما چیزیش نمونده به امید خدا چه عشقیه تیکر ...

آره خودمم میبینمش کیف میکنم، بخدا رو ابرام باورش برام سخته کمتر از 2 هفته دیگه بچم تو بغلمه، با شرایطی که خودمو و همسرم داشتیم بخدا برام خیال واهی بود بچه دار شدن،شمام چشم بهم بزنی به این روزا میرسی و دختر نازتو بغل میکنی. 

شنبه نوبت دارم آره روزی سه تا بطری نوشابه خانواده آب میخورم دیگه دارم میترکم😂😂😂😂

آفریییین عالیه ،ترکیدن خیلی خوبه منم 2 هفته حال تورو داشتم😂😂 این وروجکا مارو به چه روزی انداختن بخدا😂

من میترسم بی بی چک بزارم منفی بشه.شما که مثبت شد بی بی چک هیچ علایمی نداشتید

چرا من معده درد و درد پریودی داشتم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

پرودگارا به ما آرامشی عطا فرما تابپذیریم آنچه را که نمی توانیم تغییر دهیم 🙏 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
من فقط واسه دستشویی و نماز و کار واجب داشتم بلند میشدم کار خونه نکردم غذا هم درست نکردم

تا چند مدت اینجور بودی عزیزم؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
دوستان باردار شماهم خلط پشت گلو و سینوس دارید ؟ببخشید گلاب به روتون خیلی حال بهم  زنه ....ممکنه ...

منم دارم عزززم ....خیلی اذیت میکنه.....بیشتر تهوع و عق زدنم به خاطر همونه .....روزی ی گونی دستنال کاغذی مصرف میکنم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آفریییین عالیه ،ترکیدن خیلی خوبه منم 2 هفته حال تورو داشتم😂😂 این وروجکا مارو به چه روزی انداختن بخ ...

آره واقعا😂😂😂

شوهرم میگه بسه چقد آب میخوری از بس آب میخوری اب دور بچه زیاد شده تکون میخوره متوجه نمیشی😂😂😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍