2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
خداروشکر ازسونوسردرمیاری؟ برامن‌نوشته‌تخمدان‌راست‌درخط‌وسط‌ودرخلف‌رحم‌مشاهده‌شد.این‌یعنی‌چی؟ یدون ...

شرمنده عزیزم نمیدونم یعنی چی

ان شاالله که همه چی خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شرمنده عزیزم نمیدونم یعنی چی ان شاالله که همه چی خوبه

خوب‌نیس

اگه‌بودکه‌دکتر‌سونوهیسترونمیخاست

خیییلی‌ناراحتم‌برام‌دعاکن‌ساراجان

انشالله‌دخترخوشگل‌توصحیح‌وسالم‌بغل‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب‌نیس اگه‌بودکه‌دکتر‌سونوهیسترونمیخاست خیییلی‌ناراحتم‌برام‌دعاکن‌ساراجان انشالله‌دخترخوشگل‌توصح ...

عزیزم بد به دلت راه نده من با اینکه مشکلی نبود دکتر واسه بررسی شرایط رحم نوشت 

چند سالته عزیزم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم بد به دلت راه نده من با اینکه مشکلی نبود دکتر واسه بررسی شرایط رحم نوشت  چند سالته عزیزم ...

۳۱‌هستم

نمیدونم‌.فکرکنم‌چسبندگی‌دارم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
۳۱‌هستم نمیدونم‌.فکرکنم‌چسبندگی‌دارم

ان شاالله که مشکل خاصی نیست عزیزم فک نکنم چسبندگی باشه

وااای به به یعنی دوقلوه؟خاله قربونشون بشه.دوقلوهای منم ۸ماهه شدن.منم تا۳ماه لک داشتم راه رفتنی بیشتر ...

اره قربونت برم دوقلوست....دستبوس خاله مهربونشون عشتن..این لک مال چیه خواهرجون؟...  البته ی هفته است که خدارو شکر قطع شده ....عوضش خارش واژن گرفتم ....دکار کلوتریمازول داده ولی چون روش توشته بودسه ماه اول بارداری قدغن ترسیدم بزنم.......ی خورده با لیمو خارشش کمتر میشه ولی بازم هست...... لیشالله هدا دوقلو هات رو خفظ کنه.. دخترپسرن؟......

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من امروز خیلی حامل بده   از صب کسل هستم روز ۴ انتقال جنین بلاست هیچ علاعمی ندارم خیلی ناامیدم ...

کلا داروی پروژسترون بعد انتقال به شدت افسردگی میاره و ناامیدی 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
آره عزیزم بعد دوتا انتقال منفی هم ایمنی انعقادی برام نوشت هم سونو هیسترو نه داپلر نشدم نه عزیزم مش ...

سونو هیسترو برای شروع سیکل بیشتر خانمها هست و نگران نباش خیلی راحته 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
سلام دوستان کسی که انتقال میده باید به پهلوی چپ بخوابه؟ واینکه پاهاشو جمع کنه سمت شکم یا نه صاف باش ...

به نظر من خودتو درگیر این چیزها نکن من سر بارداری قبلی تا ۵ ماهگی هم دمر خوابیدم هیچی هم نشد ivf هم شده بودم ولی این سری که برام جنین انتقال دادن بعد از انتقال تو رویان دکترم گفت دست ها تو روی سینه هات بزار تا یک ساعتی که اینجا هستی و دلیل شو نمیدونم 

من امروز خیلی حامل بده   از صب کسل هستم روز ۴ انتقال جنین بلاست هیچ علاعمی ندارم خیلی ناامیدم ...

منم هفته اینده باید ازمایش بدم ولی هیچی احساس نمیکنم هیچ نشانه ای ندیدم.ناامید شدم

من‌همه‌آزمایش‌هامودادم فقط‌بایدبادکترایمنی‌ویزیت‌بشم آزمایش‌هاموببینه سونوداپلرهم‌شدم بایدسونوهی ...

خوب بسلامنی عزیزم . سونو هیسترو رو خودت پیشنهاد دادی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
برای ماهم تجربه شد که زود شوکه نشیم و زود خودمونو نبازیم. چقد استرس کشیدی

انشالا عزیزم هیچ وقت این تجربه ای که من کردم  شما  و هیچ باردار دیگه ای نکنه  انشالا بسلامت بگذرونی  

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...