2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7149379 بازدید | 691491 پست
دوستای قشنگم عزیزای دلم خیلی خوشحالم که شماها رو دارم ندیدمتون ولی بهمتون یه حس قلبی دارم خواهرانه.. ...

برای ماهم تجربه شد که زود شوکه نشیم و زود خودمونو نبازیم.

چقد استرس کشیدی

😉

سلام من دیشب امپول اچ سی جی زدم . کسی بوده بعد انتقال این امپول رو بهش داده باشن . اخه من سری قبل ند ...

من روز ۳ امپول زدم

روز ۸ بی بی چک زدم درست درومد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام عزیزم، خوبی؟ چه خبر؟پسر نازت خوبه؟ چرا نمیای دیگه سایت؟ بابا دلمون برات تنگ شده بیا یه خبر از خ ...

سلام به روی ماه نازنینت.خوبم عزیزم.یکم معده درد اینا دارم.اما در کل خوبم.تو چی خوبی؟پسرت خوبه؟والا گفت۱۹دی اما هفته دیگه سونو آخرمه دقیق دیگه تایم میده و نامه بیمارستانو.تو چی عزیزم کی نی نی میاد بغلت

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
صاحل جان منم مرحله ی قبل پانکچرم . فعلا آزمایش اسپرم ، آزمایشهای پرولاکتین ،CBC, ایدز و هپاتیت .رو ب ...

من‌همه‌آزمایش‌هامودادم

فقط‌بایدبادکترایمنی‌ویزیت‌بشم

آزمایش‌هاموببینه

سونوداپلرهم‌شدم

بایدسونوهیستروهم‌بشم.آزمایش‌دوم‌همسرم‌هم‌مونده

مکمل‌هم‌اسیدفولیک‌فقط

باویتامین‌دی..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام دوستان کسی که انتقال میده باید به پهلوی چپ بخوابه؟ واینکه پاهاشو جمع کنه سمت شکم یا نه صاف باش ...

هیچ‌‌کدومش‌‌عزیزم

حالا‌یسری‌هامیگن‌به‌پهلوی‌چب‌بخابی‌بهتره

بیشترم‌بعداینکه‌بارداری‌اتفاق‌میفته‌‌به‌پهلوی‌چب‌بخابی‌‌‌میگن

بهتره.به‌نظرمن‌اول‌آخرش‌خداست

بقیه‌حرف‌هس

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام دوستان کسی که انتقال میده باید به پهلوی چپ بخوابه؟ واینکه پاهاشو جمع کنه سمت شکم یا نه صاف باش ...

سلام عزیزم فرقی نمیکنه من فقط به شکم نمی خوابیدم بیشتر پهلو راست خوابیدم عادت ترم چون

فرقی نمی کنه پاهاتو جمع کنی یا نه من هم جمع میکردم هم صاف بود بعضی وقتا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره عزیزم بعد دوتا انتقال منفی هم ایمنی انعقادی برام نوشت هم سونو هیسترو نه داپلر نشدم نه عزیزم مش ...

خداروشکر

ازسونوسردرمیاری؟

برامن‌نوشته‌تخمدان‌راست‌درخط‌وسط‌ودرخلف‌رحم‌مشاهده‌شد.این‌یعنی‌چی؟

یدونم‌نوشته‌‌‌دیفکت‌‌اسکارسزارین‌‌حاوی‌مایع‌به‌قطر۵‌‌وبافاصله‌۶

ازسطح‌سروز‌رویت‌شد؟

میدونی‌اینایعنی‌چی؟

دکترم‌اینارودیده‌گفته‌سونوهیستروبشه