2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

من امروز خیلی حامل بده  از صب کسل هستم روز ۴ انتقال جنین بلاست هیچ علاعمی ندارم خیلی ناامیدم امروز منتظر علاعم بودم ‌.سینه هام هم اصلا انگار نه انگار اونسری وقت لانه گزینی سینه هام درد و حساس حتی لک لانه گزینی هم داشتم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی بوده بدون لک لانه گزینی باردار بوده باشه ؟

آره خیلی ها هستن نگران نباش 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
واااای دختر خداروشکر انشاالله خدا نگهدارش باشه خداروشکرررررر بخدا انقدر اعصابم خورد شده بود از خبر ...

قربونت برم‌عزیزم‌لطف دارید انقدر که با محبتید ...

انشالا به حق بزرگی خدا شما و همه بچه های تاپیک و همه باردارا بارشون و بسلامت زمین بذارن خداوند به ما هم نظر کنه انشالا.....

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
گلم شما هنوز شیاف  و آمپول پروژسترون استفاده میکنین؟؟؟

شیاف روزی دوتا

دوفاستون دوتا

پرولوتون هفته ای یکی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
توروخدا استراحت مطلق شو و حتی لگن بذار و غذا خوابیده بخور

عزیزم کلا دراز کشیدم و فقط برای توالت بلند میشم غذا هم نیم خیز میخورم 

دکترم گفت اگه ده هفته هم تحمل بیاری امکان زنده موندن نوزاد توی هفته ۲۶ هم وجود داره 🥺🥺🥺

خدایا صلاحت و با خواسته دلم یکی باشه🙏🙏🙏😭😭😭

ایشالله این چند هفته هم به سلامتی بگذره واسمون واسه من طول سرویکس ۳۸ بود، خیلییی اذیت میشم اصلا طا ...

خوب طول سرویکست خوبه خداروشکر

راه برو که بدنت از کوفتگی دربیاد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوقلو هستن ؟ یعنیم یشه با فاصله دوسه روز دوتا انتقال ؟ کاش واسه منم انجام میدادن چون من یه جنین پسر ...

بله عزیزم دوقلو دختر هستن انشالله قسمت همه بشه

اره میشه دومرحله ای انتقال مرکزی که من میرم که انجام میدن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
تینا خیلی خوشحال شدم عزیزم از دیروز به فکرتم اایشاا چن ماه دیگه مثل چیکا بیای خستگی بچه داری بگی💃💃 ...

قربونت برم‌صفت جوووونم 

دعام کنید 🥺🥺🥺🥺

خیلی محتاجم به دعاهاتون🥺🥺🥺🥺

خداروشکر ❤ من این زیر پیاماتون میخونم از دیشب بفکرت بودم خوشال شدم پیامت دیدم 

ممنونم عزیز دلمییییییی 💕💕💕💕

واااای خدایا شکرررررت شکرت شکرت. خیلی مواظب خودت باش عزیزم هم خودت هم فندوقت🤩🥰

قربونت برم‌عزیز دلم 

انشالا به سلامت بارتو زمین بذاری🤲🤲🤲🤲🤲🤲