2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست
سلام من تازه اومدم تواین گروه ۵ سال ازدواج کردم سال ۹۷ یه سقط سه ماه کردم بچه فتق دیافراگم داشت &nbs ...

سوال داری بپرس اگه قرلر ای وی اف کنی اونجا انجام نده  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی خودشون برا پانکچر و انتقال نمیان پس کی انجام میده؟ : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=219133298

طرازي معمولا بار سوم باهاش مثبت ميشن ، انصاري پور امار انتقال اول مثبتش ٦٠ درصد هست كه جزو بالاترين امار هاس  ، و اگر مطبش بتونيد بريد خيلي خوبه چون ماما هاي ابن سينا دخالت نمي كنن و به حرفتون بهتر گوش ميكنه و پانكچر و انتقال را مياره ابن سينا 

عزیزم روز دهم بی بی زدن  گفتم که زوده اگه روز پنجم لانه گزینی شده پنج روزه رو نشون نمیده بی بی ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=219120520

كلا" بي بي چك چيز قابل اعتمادي نيست و بايد ادرار غليظ باشه اما ازمايش خون روز دهم هم نتيجه را نشون ميده 

راضی هستی ازشون؟ خوش اخلاق هستن؟ دیدین کسایی رو که پیشش مثبت شده باشن؟

من خيلي آرامش دارم باهاش، خيلي دقيقه. من خودم بار سوم باهاش مثبت شدم. خواهرمم با همين دكتر باردار شد. ميگن جراحي خوبي هم داره. چون جراحي پزشك هم مهمه براي زايمان

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من هم مطب میرم. شما راضی بودین؟ کجا پانکچر انجام دادن براتون؟ 

بيمارستان آبان انجام دادن برام. من واقعا دوسش دارم، خيلي با حوصله و دقيقه، كوچكترين چيزا رو يادداشت ميكنه و چك ميكنه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم من عفونت دارم چون طول سرویکسم ۳۱ هست دکتر گفت پماد واژینال نمی تونم بدم ممکنه دهانه رحمو تحریک ...

من خودمم عفونت داشتم سارا جان که سفکسیم خوردم 2 هفته اما منم حس تورو دارم فکر میکنم اوکی نشدم هنوز، به من گفت دیگه لازم نیست پماد چون هفته های اخری اما به نظرم شما خیلی پیگیر باش،چون واقعا تنها چیزی که خیلی خطریه همینه، حتما بگو بهش، بگو که نگاه کنه و چمت کنه ببینه عفونت هست یا نه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم یادمه شما تقویتی زیاد خوردین اگه میشه کامل برام توضیح بده چیا خوردین 🙏 چون برای ما هم اسپرم ...

آره من چون پانکچر اولم جنین خیلی کم برام تشکیل شد 3 ماه قبل اینکه بخوام دوباره شروع کنم خودم اینوفولیک روزی 1، امگا3 هفته ای 3 تا، ویتامین ای( چون آندومتریوزم) هفته 3 تا،قرص مولتی ویتامین پرگناکر کانسپشن(شما هر مکملی دوست داری بخور) ویتامین دی 50 هزار هفته ای 1(چون شدیدا کمبود ویتامین دی داشتم)کیوتن 30 روزی 3 تا(اگه 100 پیدا کردی روزی 1 بخور) 

همسرم قرص اسپریژن روزی 2تا،یونی زینک روزی 1 الکارنتین 1000 روزی یکی کیوتن روزی 1 ویتامین ای هفته ای 1 یا دوتا چون زیادش برای اقایون خوب نیست گاهی وقتا جدا ویتامین سی هم میدادم(چون هم یونی زینک سی داره هم اسپریژن) قرص رویال ژلی تانگ فورت روزی 1 ناشتا

هرشب یه ربع کیسه یخ با حوله از رو لباس زیر رو بیضه ها، روزی چندبارم خودشو با آب سرد میشست 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم این سه تا از دوستامون با انصاری پور بودن؟

بله هر3تاشون البته پروانه جون متاسفانه بچشون رو از دست دادن و دیگه نمیان اما سیلویا جون و رزقرمز رنگ میان سایت

اره ولی من واقعا التماسش کردم اونم گفت رحمت خوبه نیاز به هیچ کدوم نداری تهشم که منفی شدم و دیگه هم ج ...

متاسفم عزیزم، بخدا وضعیت من خیلی بدتر بود و خدا نگاهم کرد و معجزه اشو نشونم داد

من از 17 تا تخمک فقط 3 تا جنین برام تشکیل شد یکیشم نموند 2 تارو انتقال دادم و منفی😔آزمایشای ایمنی و انعقادی رو دادی؟یه هیسترو هم بشی بد نیست، این سری بدون این کارا اصلا قبول نکن که وارد سیکل بشی. خودتو حستبی تقویت کن با مکملا

مرسی ممنونم از راهنماییت گلم نه بابا خداروشکر اونجوری خیسی ندارم خیلی کم پدم گاهی خیس کوچولو میشه ار ...

حتما میشه عزیز دلم، نگران نباش پرش رفته کمش مونده😁😁 به منفیا فکر نکن که جذبشون نکنی، من میدونم دیابت و خودم جذب کردم بس که از اول ازش ترسیدم که بگیرم اخرم ماه اخر منو گرفت 😂

دیدی الکی استرس میگیری، اون خیسی هم ترشحه عزیزکم

به نظر من شما چون دوبار طبیعی باردار شدی ivf لازم نداری در موردسنت والا تو رویان  خانم وتا ۴۴ س ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=219142118

نه ربطی نداره عزیزم. ان شاالله برا دوستمون طبیعی بگیره و مشکلی پیش نیاد.  ولب منم دو بار طبیعی باردار شدم ولی متاسفانه خارج رحمی شدم. دیگه هر دکتری رفتم گفتن ای وی اف.

خییییلی ناراحتم که کاش ب جای اینکه ۵_۶ سال بیرون الکی وقتمو هدر دادم تو مطب این دکتر و اون دکتر از همون اول قبول می کردم میومدم ررا ای وی اف. انقدم سنم بالا نمی رفت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام من تازه اومدم تواین گروه ۵ سال ازدواج کردم سال ۹۷ یه سقط سه ماه کردم بچه فتق دیافراگم داشت &nbs ...

عزیزم خوش اومدی به گروه، منم الزهرا تحت نظر دکتر ظهیری بودم اما اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم، درسته دولتیه و هزینش کمه اما خوب اصلا به مریض اهمیت نمیدن نمیخوای دودلت کنم اما من 1 سال تمام وقتمو اونجا هدر دادم، 3بار iui کردم درصورتی که مورفولوژی همسرم 0 بود

من تو رشت دکتر صدری رو بهتون پیشنهاد میدم ivf رو هم بیمارستان پارس انجام میدن، هزینه اش بالاس اما خوب دکتر خیلی خوبیه وقتاشونم 3 ماهه اس یعنی الان برای بعد عید وقت میده

انشالله که خیلی زود مامان بشی

نه گلم  فقط یبار رفتم ، شما گفتی باهاش راحت نیستی؟؟ اتفاقا عالیه همه کا رو خودش میکنه بلدم هست ...

من یه کم راحت نیسم البته دکتر دیگه نازایی رو هم تجربه نکردم شاید همه اینطورن. میتونم بپرسم کجا و با چه پزشکی ادامه دادین؟

دوستای قشنگم عزیزای دلم خیلی خوشحالم که شماها رو دارم ندیدمتون ولی بهمتون یه حس قلبی دارم خواهرانه...

من سونوگرافیم نرمال بود مایع آمونیاتیک نرمال بود 

متخصص پریتانالوژی دکتر مریم هاشمی نژاد رییس بیمارستان کمالی و چند دکتر دیگه جلسه مشاوره بهم دادنپپمچجنچ بمن اجازه مرخصی دادن و گفتن میتونم برم خونه البته با جنین کوچولوم که هنوز تو دلمه ....

رحمم عفونت نداشت شکر خدا 

البته یه عالمه مراقبت دادن بهم تو خونه....

دعا کنید برام .....

دوستون دارم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...