2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
اره ابن سینا دادیم 🤨🤨 چرا پس ابن سینا از قصد صفر میزنه 

ببین نمیدونم چشه این سینا ولی کم میزنه احتمالا شوهرت چهار 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره ابن سینا دادیم 🤨🤨 چرا پس ابن سینا از قصد صفر میزنه 

رفته بودم پیش یکی لز بهترین اورولوژیست ها بهم گفت چه خوب صفر نزده گفتگ اره دکار من تو مرکز امید دادم چهار یا سه اینجا یک گفت اره اونجا اینجوریه ولی باز خوبه کم میزنه زیادتر نزنه   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها طوطیا چطور سقط کرد

عزیزم من دقیق نمیدونم چیشده ولی حتما دوتا جای دیگه سونو برو یا همون ازمایشی که دادی انجام بده یه جا دیگه خدا شاهد خطا پزشکی تو ایران بیداد میکنه حتی سونوها برا خود من اتفاق افتاده

[QUOTE=219023181]خدا رحم کنه واقعا😭😭😭اخه من شنیده بودم سرم میزنن بیمارستان بستری میکنن و ازین کارا مگه میشه یدفعه ...[/QUOTEشهرستانه نه ؟ ای وی افه

کسی بوده pco باشه و انتقالش مثبت شده باشه دلم داره میترکه دوبار انتقال دادم منفی شده 

اره عزیزم خود من پلی کیستیکم بار دوم مثبت شدم 

فقط همیشه قرص متفورمین میخورم و قبل انتقال با وجودی که لاغر بودم بازم وزن کم کردم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
[QUOTE=219023181]خدا رحم کنه واقعا😭😭😭اخه من شنیده بودم سرم میزنن بیمارستان بستری میکنن و ازین کار ...

فک کنم اره 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها نشد پیامارو بخونم تینا چی شده مگه

کیسه آبش نشتی داشته تست آمینوشور مثبت شده رفته بیمارستان بستری شده میگن باید سقط کنی😭😭😭

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
 عزیزم اول از خدا میخوام که خدا این بچه رو بهت ببخشه و خطای پزشکی باشه بعد هم اگه خدای نکرده کا ...

عزیزم سختت بود ؟؟الهی بگردم دورت که چقدر زجر کشیدی

چطور سقط کردی با قرص؟؟؟تو بیمارستان؟؟؟چقدر طول کشید ؟؟؟

من دوست ندارم جنین و ببینم خیلی زجر میکشم میدونم😭😭😭😭

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
الهی بگردم عزیزم خدا کمکت کنه ولی عجله نکنید یه دکتر پریناتولوژی دیگه برید دکتر حتطوش زاده دکتر مرصو ...

کجاس حنطوش زاده؟؟؟

مگه کامل پاره شده کیسه تینا جان؟ ببین خون و عفونت و وجود ادرارم ممکنه جواب مثبت کاذب بده ها به تست، ...

نه نشتی داده 

باز آز دادم خدایا بدادم برس😭😭😭

نه نشتی داده  باز آز دادم خدایا بدادم برس😭😭😭

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات انقدر شوکه شدم که موندم چی بگم.الهی به حق فاطمه زهرا دلت اروم بشه.دعا میکنم برات که مجبور به سقط نشی.امیدداشته باش

قربونت برم  عزیز دلم فدای دل شکسته ت  دستم به نوشتن نمیره اما برا منم گفتن برا سزارین ک ...

چند هفته ات بود عزیزم 

من الان تو بیمارستانم منتظر یه جواب آزمایشمن که دکتر خودم درخواست داده بود خیلی ترس دارم 

راحتوسقط کردی دیدی جنین و؟؟؟😭😭😭

چند هفته ات بود عزیزم  من الان تو بیمارستانم منتظر یه جواب آزمایشمن که دکتر خودم درخواست داده ...

تو ۱۴ هفته بودم

اره درد نداره یه لحظه میاد، برا من دو روز طول کشید چسبیده بود بچه اما اون لحظه که میاد همش یه لحظه طول میکشه

اصلا نگاه نکردم

چه آزمایشی

دکترا چی میگن؟نمیخوان چند روز دست نگه دارن؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد