2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
درسته میدونم میاد بیرون فقط از گرماش ترسیدم بخدا دیگه مخم داره میترکه از این توهمات دوران بارداری ال ...

عزیزم خدا نی نی تو برات حفظ کنه وصحیح سلامت بغلش کنی،میشه بگی شما استرادیول استفاده کردین؟؟پردینیزلون چی؟؟اینکه تا چند هفته استفاده کردین؟دکتر چطور قطعش کرد؟؟

قربونت عزیزم به منم گفت یذره اب دور جنین کمه منم از دیروز هی توهم نشتی کیسه اب دارم شنبه برم پیش دک ...

عزیزم میشه جوابمو بدین شما استرادیول وپردینیزلون استفاده کردین؟تا چند هفته استفاده کردین دکتر چجوری قطعش کرد؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها طوطیا چطور سقط کرد؟؟؟ تو رو خدا بگید تو ۱۶ هفته باید چیکار کنم ؟؟؟ کی تجربه کسی رو شنیده ؟؟ ...

عزیزم چرا سقط کنی؟؟واقعا ناراحت شدم خدا بهت صبر بده وهرچی سریعتر جاشو برات پر کنه

وااااای نگووووو تینا😭😭😭😭 یعنی راه دیگه ای نداره واقعا؟  بچه ی صحیح وسالمو چجوری آخه😭😭😭 ...

نمیدونم هیچیییییی😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم علائم نداشتی شما؟ زود زدی حتما

علائم فقط کمردرد و درد زیر شکم دارم نمی دونم شاید زود زدم آخه جنین من یک روزه بود و اینکه یه دونه بود و  راضیم به حکمتش و تقدیرش 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
عزیزم میشه جوابمو بدین شما استرادیول وپردینیزلون استفاده کردین؟تا چند هفته استفاده کردین دکتر چجوری ...

عزیزم من استرادیول نداشتم چون سیکلم نچرال بود 

پردنیزولون روزی نصف قرص داشتم که از ۱۰ هفته قطع کردم و دیگه نخوردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نمیدونم هیچیییییی😭😭😭😭😭😭😭😭

واقعا متاسفم خدا بهت صبر بده تینا خیلی ناراحتتم😭😭😭😭😭با این دل شکسته ات از خدا بخاه جاشو زودی برات پر کنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
علائم فقط کمردرد و درد زیر شکم دارم نمی دونم شاید زود زدم آخه جنین من یک روزه بود و اینکه یه دونه بو ...

جنین ۱ روزه؟ عزیزم جنین ۳ روزه میگن ۱۲ به بعد بی بیچک نشون میده برا شما که فکر کنم ۱۵ به بعد نشون بده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
گفتن باید سقط کنی با قرص  برای کورتاژ بزرگه برای سزارین کوچیک😭😭😭

تینا جون چرا آخه😭😭😭😭😭

مگه میشه یدفعه 😭😭😭همه چی خوب بود که کاش بری جای دیگه یه بیمارستان دیگه شاید اشتباه میکنن یه راه دیگه باشه😭😭😭

دلم داره میترکه😭😭😭😭

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم میشه جوابمو بدین شما استرادیول وپردینیزلون استفاده کردین؟تا چند هفته استفاده کردین دکتر چجوری ...

نفس جان من استرادیول داشتم تا ۱۰ یا ۱۱ هفتگی خوردم بعد اون دکتر کم کم برام قطع کرد روز ی ۳ تا میخوردم گفت ۳ روز ۲ بخور ۳ روزم یه دونه بعدش دیگه قطع کن 

پردنیزولون ندارم من

واقعا متاسفم خدا بهت صبر بده تینا خیلی ناراحتتم😭😭😭😭😭با این دل شکسته ات از خدا بخاه جاشو زودی بر ...

ماشاله عزیزم شما استرادیول وپردینیزلون چند هفته قطع کردین؟؟تا چند هفته استفاده کردین؟؟

علائم فقط کمردرد و درد زیر شکم دارم نمی دونم شاید زود زدم آخه جنین من یک روزه بود و اینکه یه دونه بو ...

خب عزیزم خیلی زود زدی

جنینت یه روزه بوده

ان شاالله که مثبت میشی عزیزم

5 تا صلوات و ایت الکرسی  برا حاجت رواییت میخونم

روز چند بیبی زدی؟