2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
هربار میرم سونو میگه وزنش اوکیه نرماله .خیلی جالبه من قبل بارداری تیروییدم ۲ بود نرمال این سری اخر د ...

میگم که اون وروجک وزن میگیره چون مکملم میخوری تمام چیزایی که لازم داره رو از همونا میگیره، آره برای من 0.5 شد با اینکه منم همش نرمال بودم، دکترمم گفت واسه اینه خودت وزن نمیگیری گفت تا زیر 0.3 نیومده بهتره دارو نگیری که بعدا هم مجبور نشی هی دارو بخوری گفت زایمان کنی نرمال میشه.آب بخور اگه میتونی، حجم مایع آمنیوتیکت یه وقت کم نشه با این وضعیت اون از همه مهم تره، 

به نظر من آروم آروم و هرروز یه چیزی رو امتحان کن ببین کدومش میتونه به لیستت اضافه بشه و توام حالت بد نشه

پسته شور هرچند که نمکش خوب نیست اما بعضیا میلشون میگیره اینم یه امتحانی بکن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومای عزیز ان شاا...که همتون درسریعترین زمان ممکن مادربشید ومن هم ازدعای شما انتقالم مثبت بشه.

یه سوال داشتم ازتون.من توخونه به بچه هاریاضی درس میدم.میگم اگه بازم دانش اموزقبول کنم نشستن طولانی مدت مشکل ایجادمیکنه تو یکی دوهفته اول انتقال؟ممنون نیشم جواب بدید

سلام دوستام من امروزانتی شدم خداروشکر همه چی خوب بود طول سرویکسم ۳۱ بود خوبه یا کمه؟

ضربان قلبش ۱۴۵ بود ولی احتمال داد  دختر 

ولی بهم میگن ازرو ضربان پسره دوستایی ک دختر داشتن ضربان قلبش تو ۱۲ هفته چقد بود

بچه ها هر کی پیاممو میدونه جواب بده لطفا. چرا دکتر برای من فقط آنوکسا گفت میده واسه انتقال ولی آسپر ...

به منم فقط اسپرین داده

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
بسته به شرایطتت داره عزیزم،اگه بدنت اماده نباشه که انتقال نمیدن، قبلش سونو میکنن، هیچ فرقی بین جنین ...

نیلدا جون یعنی اگه گفت فرش بهش بگم‌ فریز کنه ؟ راستی من‌الان کیست دارم ال دی داده بهم . شاید کیستو دیده گفت فرش انتقال میدم . شاید فکر کرده که دوباره کیست درست نشه . ربطی داره؟

خدای من خدای معجزه هاست .