2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046120 بازدید | 684499 پست
سلام تینا جان خوبید ؟ًصب نبود اما از ظهر علایم برگشت بازم ...تهوع و درد معده ..نباشه هم ادم می ترسه ...

آره عزیزم باز خداروشکر خیالت راحت شد 

آدم نمیدونه واسه تهوع و علائم بگه خدایا شکرت یا بگه نه بره زودتر 

بدبختی ما آی وی افی ها اینه  نبود علائمم برامون معظله😂😂😂😂

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بچه ها من یه سوال دیگه هم دارم دکتر بهم گفت اونیکی جنینم که رشدش متوقف شده ممکنه جذب شه ممکنه دفع شه ...

عزیزدلم انقدر خودتو ناراحت نکن واسترس نده به خودت که برا نی نیت ضرر داره الحمدالله همه چیت اوکیه خداروشکر 

دقیقا همینطوره تازه بعد مثبت شدن دردسرا شروع میشه چندصفحه قبل به بچه ها میگفتم الان هرهفته برا من یه داستانی درست شده نشده که من خیالم راحت باشه همش درگیری فکری داشتم ولی این روزام میگذره مطمئنم برا هممون به سلامت ودل خوش میگذره ونی نیامون میاد بغلمون 

اتفاقا منم امروز رفتم همین شریان رحمی رو سونو کرد برا منم خونرسانیم ضعیف بوده انشاءالله که خیره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان آره الان با دکتر جنین شناس ویزیت شدم گفت ۵ روز بعد پانکچر احتمالا انتقاله . (البته گفت اگه عوار ...

اگه تخمک بالای ۱۰ باشه بهتره فرش نباشه. مگه اینکه جنینی شرایط فریز نداشته باشه انتقال میدن 

خدایا شکرت
عزیزم‌انتقالت چند وقت بعد پانکچر بود ؟

عزیزم من اردیبهشت پانکچر شدم ...شهریور انتقال دادم 

انشالا شما کی میری واسه سیکل؟؟؟

چه امیدوار میکنی قدت چیه منم چاقم

آناشید جونم آدمی به امید زنده اس دورت بگردم قدم ۱۶۴ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیز دلم قربونت شم بهت حق میدم  انشالا جواب سلفریت عالی میشه  اصلا به اون سر کلاژه فعلا ...

انشاءالله با دعای خیرت عزیزم 

خودم که برا سلفریم دلم خیلی روشنه یعنی همشم امیدواریه شماها بوده هااا خدا خیرتون بده 

این هفته رو کامل استراحت میکنم انشاءالله تا هفته بعد بشه ۳۰ ولی باز هرچی صلاح باشه تسلیم میشم دیگه 

عزیزم من اردیبهشت پانکچر شدم ...شهریور انتقال دادم  انشالا شما کی میری واسه سیکل؟؟؟

من رفتم‌دکتر سونو کرد گفت کیست داری . ال دی داده آسپرین و پردنیزیون . گفت مصرف کن . سوم پریودی بعدی بیا . یعنی ۲۰ دی برم که داوهای پانکچر رو شروع کنه 

ولی امروز رفتیم کاریوتایپ بدیم . دکتر ژنتیک گفت احتمالا ۵ روز بعد پانکچر انتقال میدیم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
آناشید جونم آدمی به امید زنده اس دورت بگردم قدم ۱۶۴ 

توپولی جان خودمی   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها من رفتم دکتر جواب غربالگریمم بردم خداروشکر مشکلی نداشت جنینم اما دکتر گفت شریان رحمی چپم خونر ...

واویلای قبل مصیبت چرا میکنی دختر ...؟؟؟

خدارو هزار بار شکر که الان وضعیت خودت و جنین و ضربان و همه چی خوبه پس الکی به خودت استرس نده 

آنوکسان بخاطر شریان رحمی خیلی برات واجبه از همین امروز بزن...

به چیزای خوب فک کن به نی نی که اون تو جاش خوبه و همه امیدش تویییییییییی👶👶👶👶👶

بچهها

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
انشاءالله با دعای خیرت عزیزم  خودم که برا سلفریم دلم خیلی روشنه یعنی همشم امیدواریه شماها بوده ...

خیره برات عزیزم 💚💚💙💙

واویلای قبل مصیبت چرا میکنی دختر ...؟؟؟ خدارو هزار بار شکر که الان وضعیت خودت و جنین و ضربان و همه ...

اتفاقا منم امروز برام سونو کرد گفت خونرسانی ضعیفه ولی آسپرینمو دکتر زیاد نکرد چرا آخه...