2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست
سلام فدات شم قربونت برم چشم حتما انشالله که دفعه بعد که بهت پیام میدم مامان شده باشم. انشالله به سلا ...

مرسي عزيز دلم، من هميشه به يادتم🌸 آميييين آميييين منتظرم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بسلامتی باشه 😍

سلامت باشي عزيز دلم😍 خيلي خيلي مراقب خودت باش و شيطوني نكن😘🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال الان ک من ایمنی بدنم بالاس دیگه کیوتن نخورم؟

من ایمنی بدنمو یاهمونanti tpoرو با قطره ویتگنوس اوردم پایین 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
سلام بچه ها من امروز روز 7 انتقال هستم نگرانم که چرا علائم ندارم . .. البته روز. 4 از ظهر تا عصر ...

عزیزم انشاالله هرچی خیره پیش بیاد برات مامان بشی🤗بافکر کردن به علائم به خودت استرس نده الکی خودت و مشغول کن من زیاد به علائم توجه نکردم زیاد دل دردای پریودی کمر درد امروز روز اخرمه دوسه روزه کمرم انگار داره نصف میشه تا یکم وایمیستم ،منم نیم ساعت پیش رفتم ازمایش خون دادم پناه برخدا ببینیم چی میشه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
بچه ها اوناییکه بیمارستان بهمنن ابنکه جنین دو تا دوتا فریز بشه ما میتونیم به دکتر بگیم  یا هم ر ...

من كه گفتم قبول نكردن و گفتن دكتر هرچي خودش صلاح بدونه انجام ميده. براي من تو هر ني 4تا گذاشتن

دخترا جواب اومده مثبت شدم خدایا شکرت . ان شالله قسمت دوستای عزیزم 

وای شوره جون من الان دیدم تبریک میگم عزیز دلم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️چقددددد خوشحال شدم خدایا شکرت😍😍😍😍😍

مرسی عزیزم نوبت دهیش چجوریه زود نوبت می ده تو مطب معطلیش زیاده؟

روزهای دوشنبه ساعت ۲ تا ۲:۱۵ باید زنگ بزنی واسه نوبت،اگه موفق بشی هفته بعدش نوبت میده،خیلی معطلی نداره بیشتر از ۱ ساعت نمیشه

ممنونم مهربونم الهی آمین مرسی از دعای قشنگت. انشالله خودتم به زودی زود مامان میشی گلم

انشالله انشالله انشالله باهم گلم 

سارا من امروز دهم پریودی هستش می‌خوام برم بادکش گرم بنظرت خوبه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها من امروز روز 7 انتقال هستم نگرانم که چرا علائم ندارم . .. البته روز. 4 از ظهر تا عصر ...

إ پس با من وجه مشترک داری من فقط کمر درد دارم کلا به علائم توجه نکن ولی سر بارداری اولم من روز ۱۰ انتقال حالت تهوع شدید داشتم و خیلی زود به خاطر دوقلویی بتام رفت بالا الان هم کلا یه جنین دارم و شاید پنجشنبه برم تست بدم البته دکترم گفته ۳۰ آذر ولی خیلی عجولم 😉

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
انشالله انشالله انشالله باهم گلم  سارا من امروز دهم پریودی هستش می‌خوام برم بادکش گرم بنظرت خو ...

الهی آمین. ببین فدات شم منم میخواستم انجام بدم ولی بچه ها گفتن واسه کسی که کیست داره خوب نیست دیگه انجام ندادم. ترجیح دادم هیچ کار اشتباهای نکنم. ولی خیلیا انجام دادن کلا اگه مشکل خاصی نداری خوبه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم خداروشکر همه چی خوبه؟؟ سرویکست بالانرفت با استراحت؟؟؟ حالا دیگه خودم باید حتما یکشنبه ب ...

خوبه خداروشکر حدود ۳۱ هست حالا برم این هفته ان شاالله رفته باشه بالا

ان شاالله خیره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من كه گفتم قبول نكردن و گفتن دكتر هرچي خودش صلاح بدونه انجام ميده. براي من تو هر ني 4تا گذاشتن

چه خبر چهار تا ای خدا  عارفی بودی شما نه ،  دکتر خودمون پس میگه به جنین شناس ؟ درسته ؟ من دکتر  خودمو میتونم راصی کنم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

واقعا خوبی مرکز مام اینه که دوتا فریز میکنن ایکاش همه دکترا اینو بفهمن   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم