2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
نه کلا سه تا جنین داشتم که انتقال دادم الان هم سه تا داشتم انتقال دادم، الان روز چهارده انتقال از صب ...

انشالله‌لک‌لانه‌گزینی‌‌هس

چراآزمایش‌نمیدی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون عزیزم شما داروهاتو کم کردن ؟من فقط یه استرادیول و کم کرد ؟۳تا شیاف و ۲تا استرادیول زیاده نه ؟

سلام عزیزم من دیروز رفتم دکتر شیاف و گفت روزی دو تا استرادیولم همون سه تا

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر عارفی Q10 رو برای من تجویز کرده بود با وجود ایمنی بالا، البته ای وی افم منفی شد برای همین ...

شما سرم هم داشتین تاحالا؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستانی که لکه بینی داشتن یه راهنمایی میکنید روز چندم بود چطور بود من روز چهاردهم انتقالم و لکه بینی ...

عزیزم خوب میتونی آزمایش بدی یا بی بی چک.انشاءالله که لک لانه گزینیه.میتونی شیافت زیادکنی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مگه کرونا گرفتی شما 

اره عزیزم. با مرکز حرف زدم گفتن دو ماه بعد کرونا باید برم چون رو نتیجه اثر میذاره. گف نهایت ی جلسه لنفوسیت یاداور میذاریم😢نمیدونم چ حکمتی هست که هی عقب میفته.

خداروشکر در هر حالی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دخترا جواب اومده مثبت شدم خدایا شکرت . ان شالله قسمت دوستای عزیزم 

تبریک میگم عزیزم مبارک باشه خداروشکر به سلامتی 😘

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
ممنون عزیزم ممنونم از شما که به یادم بودین تک دعاهاتون. ان شالله بسلامتی بچه گل تو بغل کنی

شکر خدا عزیزم شکر خدا انشاالله همه دخترا همه ما منتظرا تک تک این لحظات و تجربه کنیم 🙏🙏🙏😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت برم ببخش که چشمای قشنگتو گریون کردم غم از دست دادن برادر خیلی سخته تازه اونم داداشی که ماه با ...

عزیزم جنت مکان باشه داداش گلت 

انشاالله خدا گل پسر برات نصیب کنه انشاالله به زودی خدا همه خوشی های زندگی و برات قسمت کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم، خوبیم خداروشکر والا من واسه عقد آزمایش دادیم اونجا گفتن، بعد از همسرمم آزمایش گرفتن که ...

نیلدا جون کیوتن ۱۰ ، برای من که انتی تی پی او ۳۱ هست (رنج   آزمایشگاه ۰ تا ۱۶ ) خوبه یا نه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه کلا سه تا جنین داشتم که انتقال دادم الان هم سه تا داشتم انتقال دادم، الان روز چهارده انتقال از صب ...

روز ۱۴؟

بی بی بزن و بیا خوشحالمون کن

الان دیگه نشون میده

۵ روژه بودن جنین ها؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ