2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
انشالله این جند هفته رو بسلامت میگذرونی و نی نی میاد تو بغلت . آخراش سخته ‌. ممنون گلم 

قربونت عزیزم،ایشالله به زودی قسمت خودت 

کم و بیش خوندم که تو چه مرحله ای هستی،قشنگ تموم مکملارو مصرف کن که ایشالله کلی جنین برات تشکیل شه و با خیال راحت تعیین جنسیت کنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم،ایشالله به زودی قسمت خودت  کم و بیش خوندم که تو چه مرحله ای هستی،قشنگ تموم مکملار ...

مرسی عزیزم . ممنونم

دارم استفاده میکنم‌ . نیلدا جون d3 , 38 کمه . رنجش از ۳۰ تا  ۱۰۰ . 

آمپولشو بزنم‌یا قرص ۵۰۰۰۰ ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
@ماشالا   @nilo68     ممنون دخترا 😍

عزیزمی🥰🥰🥰

فردا ایشالله گروه و میترکونیم با دوتا خبر بارداری😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خداروشکر ،منم فردا صبح میخوام بی بی بزنم 🤦🥺

خیره ایشالله

🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم . ممنونم  دارم استفاده میکنم‌ . نیلدا جون d3 , 38 کمه . رنجش از ۳۰ تا  ۱۰۰ .&n ...

نه بالای 30 خوبه عزیزم، همون d3 هزار مصرف کن که فقط پایین نیاد عزیزم، تو مکلاتم d3 هست من ویتامین دی قبل شروع سیکل پانکچر 5 بود دوماه هرهفته 50000 هزار خوردم بعد 2 ماه ازمایش دادم شده بود 39 که دکتر گفت d3 هزار رو هروز ادامه بده، 50هزار خیلی قویه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم . ممنونم  دارم استفاده میکنم‌ . نیلدا جون d3 , 38 کمه . رنجش از ۳۰ تا  ۱۰۰ .&n ...

اگرم داروهات زیاده سختته هر روز اونم بخوری هر ماهی یه دونه 50 هزار بخور

تو سیکل انتقال دیگه نخور تا مثبت شدی دوباره دکتر هزار بهت میده

قربونت‌برم‌ثمین‌جون حتما‌حتما‌میشیم‌‌ ازته‌دلم‌برات‌دخمل‌‌تپل‌خوشگل‌‌مثل‌پروفایلت‌ازخداخاستم

ان شاءالله 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
احتمالا همون پریودیه بخاطر داروها اینطور شدی ناراحتی هم اومده روش. من که یبار سیکلم کنسل شد چون پروژ ...

الان بیمارستانم زیر سرم و اکسیژن آزمم مثبت شد کروناست. 

نمیدونین چقد بعد خوب شدن میشه انتقال داد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الان بیمارستانم زیر سرم و اکسیژن آزمم مثبت شد کروناست.  نمیدونین چقد بعد خوب شدن میشه انتقال د ...

ای وای عزیز دلم

ایشالله خدا بهت سلامتی بده قربونت برم

الان فقط به سلامتیت فکر کن

حداقل این پریودی که نباید وارد سیکل شی بدنت ضعیفه

از خودت زود زود خبر بده

ویتامین دی بدنت کمه؟ ببین من تودم ب شدت جذب ویتامین دی بدنم کمه.مثلا دوسال پیش ۵بود یعنی فاجعه بود ها.هفته ای یکی ۵۰هزارمیخوردم ک توانتقال اولم رسید ب ۲۴ک بازم کم بود .الان ازبهمن ماه پارسال تاهمین الان هنوزم ک هنوزه هفته ای یکی ۵۰هزارمیخورم تازه رسیده ب ۳۹ خیلی جدی بگیرش چون برالانه گزینی خیلی مهنه