2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
ممنونم ازت واسم دعا کن خوب پیش بره هنوز نتونستم باور کنم یه هدیه خدا تو شکمم دارم همش میترسم😔

عزیزم چن هفته ای ؟من ۸ هفته و ۳روز امروز سونوی قلب دادم منم استرس دارم در حق هم دعا می کنیم و همه چی و به درگاه خدا بسپاریم  

عزیزم چن هفته ای ؟من ۸ هفته و ۳روز امروز سونوی قلب دادم منم استرس دارم در حق هم دعا می کنیم و همه چی ...

سلام عزیزم تبریک میگم من شش هفته و چهار روز هستم . قطعا به خدا من واسه همه دعا میکنم امیدوارم هرکسی باردار میشه بارداری سالمی داشته باشه ان شالله. ضربان قلب هم به شما گفت با اندازش رو؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نبات بزار با آب ۵ دقیقه بجوشه بعد بخور. کاش پروژسترون میداد راحت پریود بشی

قربونت شوره جون. 

موندم چ کنم. پهلو هام کمرم دلم ، لگنم بشدددت درد می کنن. از درد پهلو هام دلم میخواد جیغ بکشم

موندم فردا برم دکتر یا نه. میترسم خدای نکرده کرونایی چیزی باشه برم ملتم درگیر کنم. اخه هر لز گاهی دست و پامم درد می کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم تبریک میگم من شش هفته و چهار روز هستم . قطعا به خدا من واسه همه دعا میکنم امیدوارم هرکسی ...

نه متاسفانه نگفت دکتر خودم نبود یه دکتر جانشین  کرده بود پرسیدم فقط سنش و گفت شما مطب دکتر  زنانت سونو شدی ؟یا دکتر رادیولوژی ؟

لک بینیت چه رنگی شروع شده بود؟

قهوه ای بود عزیزم انشاءالله که به حق فاطمه الزهرا لکه لانه گزینی بوده ونی نی داری تو شکمت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه متاسفانه نگفت دکتر خودم نبود یه دکتر جانشین  کرده بود پرسیدم فقط سنش و گفت شما مطب دکتر  ...

عزیزم تبریک میگم بهت الهی که قلبش برات ۱۲۰ سال بتپه 

چشم ودلت روشن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
لک بینیت چه رنگی شروع شده بود؟

شوره جون به نیت مثبت شدنت دورکعت نماز حاجت هدیه به خانم فاطمه الزهرا خوندم از طرفت الهی که فردا خوش خبر میای پیشمون🤲🏻🤲🏻🤲🏻

عزیزم به من دادن هنوزم میخورم چیز بدی نیست خون رسانی به رحمو زیاد میکنه چون رقیق کننده خونه

به منم داد دکتر 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
قربونت شوره جون.  موندم چ کنم. پهلو هام کمرم دلم ، لگنم بشدددت درد می کنن. از درد پهلو هام دلم ...

احتمالا همون پریودیه بخاطر داروها اینطور شدی ناراحتی هم اومده روش. من که یبار سیکلم کنسل شد چون پروژسترون زدم چند روز بعد پریود شدم. 

خدایا شکرت
قهوه ای بود عزیزم انشاءالله که به حق فاطمه الزهرا لکه لانه گزینی بوده ونی نی داری تو شکمت 

ممنون عزیرم. ان شالله دفه قبلی سیکلم طبیعی بود لک پیدا کردم ولی برای پریودی بود. ان شالله اینبار خدا این بچه ها رو بهم ببخشه. ان شالله خدا حافظ دختر گلت باشه

خدایا شکرت
شوره جون به نیت مثبت شدنت دورکعت نماز حاجت هدیه به خانم فاطمه الزهرا خوندم از طرفت الهی که فردا خوش ...

ممنون عزیزم چقدر مهربونی 😍. ان شالله خدا فرزندتو سالم و صالح بزاره بغلت. ان شالله اینبار مثبت باشه. الهی آمین. من هر کاری تونستم انجام دادم الان دیگه خواست و اراده خداست. ان شالله برای هم این بچه ها رو خواسته باشه

خدایا شکرت
ثمین جان سلام عزیزم چی شد خیلی توی فکرتم همیشه مامان شدی انشالله؟

سلام عزیزم نه هنوز ولی بلاخره میشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام‌عشقم میگن‌دل‌به‌دل‌راه‌داره امروز‌‌به‌خدابه‌یادت‌بودم بلدم‌نیستم‌تگت‌کنم‌ نه‌عزیزم‌‌باردارن ...

سلام خواهری فدات نه عزیزم منم نیستم ولی امید بر خدا ان شاءالله میشیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....